12 elokuuta 2014

Voita liput häämessuille!

Oletko jo kuullut hieman erilaisista häämessuista nimeltään Save the Date? Nämä häämessut järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 8.-9.11. ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa 4 lippua tapahtumaan. Arvon 3kpl neljän lipun pakettia, ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti viikolla 36. Arvontaan osallistuaksesi kirjoita kommenttikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä aihe, josta haluaisit lukea seuraavaksi blogissani. ONNEA ARVONTAAN! (: Arvonta päättynyt!




Save the Date - hyvän mielen häämessut ovat Suomen ensimmäinen kierrätykseen, vintageen ja kotimaiseen suunnitteluun keskittyvä tapahtuma. Messuhallin toisessa kerroksessa toimii häämessujen ajan käytettyjen häätuotteiden kirpputori, jonne voi myös itse lähteä myymään omia häätuotteitaan. Oman pöydän päivähinta ei ole kallis, vain 8 euroa. Tapahtumassa järjestetään myös Jotain käytettyä -hääpukumyynti. 

29 kommenttia:

  1. Elina Vaarasalo, elina.vaarasalo@hotmail.com, aiheidea: maistraatti vihkiminen yhdistettynä liiton siunaamiseen kirkossa. Käytäntöjä ja mielipiteitä toteutuksen suhteen... :)

    VastaaPoista
  2. Emmi Lepola, emmi.lepola@gmail.com ja täytyy sanoa että juuri samasta aiheesta kiinnostaisi lukea kuin mitä Elina juuri ehdotti! Ko aihe tapetilla täällä. Samoin sormuksen teettäminen ja sen kustannukset! :)

    VastaaPoista
  3. Milja mäntylä milja.mantyla@gmail.com sormusten teettäminen kiinnostaa muakin ja teemaväri asiat askarruttavat mutta niihin löytyy jo onneks apua täältä :)

    VastaaPoista
  4. Anne-Mari Achren, annemari.achren@gmail.com - Messujen aiheeseen liittyen olisi hauska kuulla omia ajatuksiasi häätavaroiden kierrätyksestä. Oletko suunnitellut hankkivasi esim käytettyjä somisteita tai myyväsi vaikka hääpukusi häiden jälkeen eteenpäin? :)

    VastaaPoista
  5. Hanna-Kaisa Heinonen, heinonenh@yahoo.com. Minä olen vasta alkutaipaleella ja kiinnostunut hääpaikan valinnasta. Mitkä ovat sinulle tärkeimmät kriteerit?

    VastaaPoista
  6. Heli Flink heli.flink@luukku.com Minä haluaisin kuulla onko sinulla vinkkejä, kuinka kesähäistä saisi erilaiset eli miten poiketa massasta ja välttää ne kaikkien tuntemat kliseet?

    VastaaPoista
  7. Linda Lindroos. Linda.palmroth89@gmail.com Olisi kiva kuulla millä perusteella valitsette hääpaikkanne? :)

    VastaaPoista
  8. Jenni Kauhanen jmkauh@gmail.com Kaasoa kiinnostavat tietysti morsiamen ajatukset ja/tai kokemukset polttareista sekä ylipäätään mietteet kaason tehtäviin ja velvollisuuksiin liittyen.

    VastaaPoista
  9. Johanna Fagerström, kirsikka_88@hotmail.com. Minua kiinnostaisi lukea erilaisista huomenlahjaideoista :)

    VastaaPoista
  10. Johanna / lupaanollasun@gmail.com. Minä haluaisin lukea musiikin valinnasta hääjuhlaan.

    VastaaPoista
  11. Lemmi nimimerkillä luen emmi.kivijarvi ( at ) gmail.com Olen lukenut blogiasi vasta hyvin vähän aikaa ja samalla rupesin lukemaan muitakin hääblogeja, tuntuu että kaikkien tekstit menevät sekaisin ja pelkään että ehdotan jo kirjoittamastasi aiheesta :P Mutta olisi kiva lukea listaa siitä mitä kaikkea morsian/sulhanen eivät ehkä osaa ottaa huomioon tai mihin ei osaa valmistautua :)

    VastaaPoista
  12. Ohjelma-ideoista olisi mukava lukea, mukaan kivaan arvontaan!
    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  13. Venla, sinaevita (at) hotmail.com Aiheena kiinnostaa erityisesti parisuhteen alku, parisuhteen karikot sekä miksi talvihäät? :-)

    VastaaPoista
  14. Talvihäiden ruokailuista, puvuista, koristeluista olisi kiva lukea. Meillä avioliiton siunaaminen helmikuussa :) hepa.lehtonen@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Talvihäiden väreistä ja koristeluideoista. henriikka.rajanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Tytti Korhonen, korhonen.tytti@gmail.com
    Tahtoisin lukea juhlapaikan koristelusta (valinnastakin) sekä huomenlahjoista :)

    VastaaPoista
  17. Ninna Käppi, ninna.kappi@netti.fi
    Pienten häiden ohjelmaideat/ohjelman aikataulutus kiinnostaisi. Esim. hääbrunssin järjestäminen ilman iltaohjelmaa.

    VastaaPoista
  18. Haluaisin lukea blogissasi erilaisia DIY juttuja :) Tiia Kemppi, tiiakemppi@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Ihana arvonta, mukaan tietty heidi.kovanen89@gmail.com ! Aiheina kiinnostaa häämatka, pienellä budjetilla (max 1000e hlö) romantiikasta tinkimättä! Muita aiheita: vieraslahja ideat vieraille, sekä vieraita osallistava hääohjelma.

    VastaaPoista
  20. Minua kiinnostaa lukea kaikesta häihin liittyvästä, en edes osaa rajata nyt :')

    keppsu@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Minuakin kiinnostaa DIY- jutut :)

    Pinja
    pienilintunen @ email.com

    VastaaPoista
  22. Roosa
    tiikeri_vauva@netti.fi
    Kaikki blogisi jutut kiinnostavat, olen itsekin menossa naimisiin 2016 :)

    VastaaPoista
  23. Löysin vasta blogisi, joten en ole vielä ehtinyt lukemaan mistä kaikesta olet jo ehtinyt kirjoittelemaan, mutta juhlapaikka ja sen koristelu kiinnostavat.

    Outi
    outimaaria@suomi24.fi

    VastaaPoista
  24. Haluaisin lukea kuinka ottaa lapsivieraat huomioon. Jonkin verran tullut selailtua eri hääblogeja, enkä kauheasti ole törmännyt aiheeseen. Meidän häihin tuloss n. 15 alle 7v lasta. Joten vinkkejä kaivataan :)
    Disa
    disa.s@luukku.com

    VastaaPoista
  25. Haluaisin kuulla miehen innokkuudetsa häitä kohtaa :) pleppane@student.oulu.fi

    VastaaPoista
  26. DIY kukka-asetelmista olisi tosi kiva lukea :) Aurinkoista viikonloppua toivottaen, Soffe (fio.saarinen@hotmail.com)

    VastaaPoista
  27. Haluaisin lukea postauksen, jossa käsittelet pienen budjetin häitä (+/-5000€) ja niitä asioita, joihin sinun mielestä kannattaisi panostaa, jotta häistä tulisi viihtyisät ja ikimuistoiset.

    Satu
    st-u-@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Hääjuhlan erilaisia ohjelma-ideoita olisi kiva lukea, etenkin sellaisia, joihin voi myös vieraat osallistua. Ja erilaiset kukka-asetelmat olisi myös kiinnostavia (=

    Yasmin
    elokuinenmorsian@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Mervi Raatikainen mervi.raatikainen@luukku.com Mä haluan lukea kaikkea mahdollista häihin liittyvää, koska se on vielä edessäpäin oleva iiiiihana juhla :)

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: