23 marraskuuta 2015

Kaasot pääsi yllättämäänYstäväni Niina (yksi kaasoista) tuli perjantaina käymään polttari-asioilla täällä Tampereen suunnilla moikkaamassa ystävääni Essiä ja  siskoani Sannia (niitä kahta muuta kaasoa). Tiesin kyllä tästä tyttöjen tapaamisesta, mutten osannut arvata, että ne oli mulle kehitelleet lauantaille ihan ohjelmaakin. Perjantai-iltana Niina soitti ja sanoi salamyhkäisesti, että mun pitäisi olla seuraavana aamuna 9:30 valmiina lähtemään. Siis MITÄ? Onko ne polttarit nyt huomenna?!? Mä aloin saman tien hermoilla Kullalle, etten mä ole vielä valmis jättämään meidän puolivuotiasta tyttöä pitkäksi päiväksi ja mahdollisesti jopa yöski mihinkään hoitoon. Me ollaan niin symbioosissa (plus mun rintavarustus räjähtää, jos hän ei ole niitä tasaisin väliajoin tyhjentämässä :D). Lisäksi ehdin jo pohtia, että mun pikkusisko ei vastoin mun odotuksia pääsisi sittenkään osallistumaan, kun ne lähti äidin kanssa perjantaina mökille. Ja mitä kaikkia mahdollisia syitä vielä keksinkään sille, etten mä ole vielä valmis mun polttareihin.. Kullan huomattua, että mua alkoi hermostuttaa jo ehkä vähän liikaakin (tai oikeastaan mä vain jähmetyin paikalleni tärisemään ja sotkemaan ajatuksiani), se laittoi whatsappia kaasoille, että kannattaa varmaan kertoa, mistä oikeasti on kyse.

Niina tuli meille kaasotreffien jälkeen yökylään ja sanoi jo heti ovella, ettei vielä ole kyse polttareista, vaan tytöt haluaa vaan hieman hemmotella morsianta ja tuoretta äitiä. Lauantaina aamulla en kuitenkaan vielä tiennyt, mitä on tulossa, mutta pian löysinkin itseni kaasojen kanssa hotelli Tammerin aamiaiselta mimosa kourassa. Ihanat likat! Herkku-aamiaisen ohessa tytöt ojensi mulle kirjekuoren, joka piti sisällään ohjeet polttareihin valmistautumiseen:

Se on moro nääs tuleva morsmaikku!

Polttarit lähetyvät...

Valmistauduit Pähkinänkin (lapsemme=J) kanssa ajoissa sairaalaan lähtöön, joten pakkaahan polttarikassisi.

Pakkaa kassiin:

-farkut/tummat housut
-nenäliinoja
-musta bleiseri
-meikit + suoristin
-uimalasit + kellukkeet/pyyhe
-raitapaitoja mielesi mukaan
-loistava juhlamieli
-ulkoiluvaatteet (ks. tulevien viikonloppujen sää)
-kauniit alusvaatteet
-uudet valkoiset converset
-höntsät/jumppavaatetus/liikunnalliset vaatteet
-J:n satukirja
-alusvaatteet, sukat, rindekat ym.
-Argi+ jauhe
-juhlavampi asukokonaisuus

Valmistaudu lisäksi näin:

-hoida/huolehdi kynsistäsi
-harjoittele J:n & Kullan kanssa tuttipulloa
-lypsä maitoa pakastimeen
-ota rennosti! 
-maistele viinejä
-pusuttele Kultaa ja J:tä!

<3: Kaasot

Jännittävää! Kuten huomata saattaa, pakkauslistasta ei ihan heti ainakaan pysty päättelemään, mitä on tulossa - ja milloin (jonain tulevana viikonloppuna?!?!). Osa listan kohdista taitaa olla hämäyksenä, ja saan pakkailla joitan turhuuksiakin mukaani. Mutta ei ikinä voi tietää! :D Pakkaan noi kellukkeetkin varuiksi mukaan, vaikka ne listasta onkin ylivedettynä.

Hotelliaamiaisen jälkeen meillä oli vapaata hengailuaikaa kaupungilla, ja kerroin tytöille haluavani mennä katsomaan meidän hääkirkkoa eli Tampereen Vanhaa kirkkoa Keskustorilla. Se ei kuitenkaan vielä ollut auki, joten suunnattiin Sokokselle "säästämään" rahaa, olihan siellä kaikki -15% alennuksessa! Meikkiosaston myyjät oli meidän käyntiin erittäin tyytyväisiä. Shoppailuiden jälkeen käytiin katsomassa kirkon sisätilat ja tarkastamassa löytyykö sieltä piano, jolla Niinan laulua tultaisiin säestämään meidän vihkimisen jälkeen. Piano löytyi, ja kirkon akustiikkakin todettiin hyväksi.
Kirkon pihassa katsottiin vielä pari käytännön asiaa ja sen jälkeen mentiin takaisin meille. Hääteemainen päivä jatkui Niinan kanssa paperinarupalloja askarrellen ja liitutauluja maalaillen. Ihanan rentouttava, toimelias ja jännittävä päivä. Kiitos rakkaat kaasot ja Kulta, että mahdollistitte sen <3 Niitä polttareita odotellessa..

1 kommentti:

  1. Oi miten ihania kaasoja sinullakin, ja tuo polttareiden varustelista kuulostaa mielenkiintoiselta ;D

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: