11 helmikuuta 2015

Aikataulutettu selviytymisoppaani Love Me Do -häätapahtumaan

Mun oli pakko tehdä nyt itseä varten tää opas, et ehdin nähdä ja tehdä kaiken, mitä häätapahtumassa haluan ehtiä. Hyödynnä säkin selviytymisopasta, ja ehkä törmätään jossain kohtaa! (: HUOM! Selviytymisoppaasta ei suinkaan löydy kaikki tapahtumasta löytyvät ohjelmat ja puuhailut, sillä tää on mun (ja kaverikseni tulevan pikkusiskoni) oma to-do-reitti sinä päivänä. Ohjelman kokonaisuudessaan löydät täältä ja kaikki näytteilleasettajat täältä.

Aika - Missä? - Mitä tapahtuu?

13:00 - venailen sisäänpääsyllä - The Häätapahtuma alkaa!

13:10-13:30 -  jossain lavan tienoilla - Ihana Kristoffer Ingnatius avaa tapahtuman tervehdyksellään, Raggarimorsiamen & Kajahtaneen kaason ystävänpäivätoivotus ja bilebändi!

13:30-14:00 - hengausta bloggaajien loungessa - Vuoden Hääblogi-ehdokkaat pääsevät tapaamaan ja preppaamaan toisiaan kisassa. JÄNNÄÄ! (:

14:00-14:20 - ryntään välittömään lavan yhteyteen - Hulvaton Hääkisa! Tsemppiä kaikki joukkueet!

Hulvattoman Hääkisan voittaja 2014: Lapin flikat

 14:20-14:30 - pientä taukoilua ja yleispäleilyä (ehtiskö tässä välissä Hiusmuotoilua Tunteella:n nopeaan hiustenlaittoon?)

14:30-15:00 -  jossain missä en ole tiellä - Koittaa elämyksellinen muotinäytös Fashion Show Extravaganza, eli show joka tapahtuu ympäri juhlasalia. Tätä odotan!

15:00-15:30 - hengausta bloggaajien loungessa - Moikka vaan kaikki mahtavat hääbloggaajat! (:

15:30-16:15 - juhlasalin kiertelyä - näytteilleasettajien osastojen tsekkausta.

16:15-16:30 - kipaisen takaisin lavan läheisyyteen - Sirkustelua: akrobatiaa, tulitaiteilijoita, mitähän kaikkea upeeta me päästään näkemään?

16:30 - 17:00 - herkuttelen pop-up raflassa - pitäähän sitä jotain syödäkin nimittäin.

17:00-17:10 - jännitän LAVALLA! - Kuka voittaa Vuoden Hääblogi 2015 -tittelin?

Vuoden hääblogit 2014: Black Bling White & But I'm a Bride, Not a Sandwich

17:10-17:30 - yleisön joukkoon ihmettelemään - Muun muassa häävalokuvaajan vinkkejä hääkuviin!

17:30-18:00 - juhlasalia ja näytteilleasettajia kiertelemään - Hääpuku-show: taas kannattaa varoa niitä esiintyjiä ympäri salia (: Onkohan vielä kakkumaistiasisia? Entä miltäs ne hääkukat näyttää?

18:00-19:00 - lavan vierellä tai jossain missä silloin huvittaa - Hulvattoman Hääkisan voittajan julistaminen ja huikeat palkinnot ois kuitenkin nähtävä!

19:00-20:00 - ehdottomasti lavan yleisössä! - Odotettu illan esiintyjä Eva & Manu valloittaa lavan ja yleisön sydämet, oi jes!

kuva

20:00 Takaisin kohti kotia, vikaa Rauman bussia en halua missata, sillä sunnuntaina ystävänpäiväbrunssi kaason kanssa (: <3 Mut teille muille LMD-jatkot ravintolassa-X, tsekkaa paikka LMD:n sivuilta!

Mitäs tapahtumasta jää käteen noin niinku konkreettisesti? Varmasti paljon kaikkea, mutta LMD:ssä messukassi on virtuaalisessa muodossa. Musta tää on ihan huippua (: Ei tarvitse roudata isoja kasoja lippuja ja lappuja kotiin, kun kaikki tarvittava on täällä netissä sähköisessä muodossta! Siis kädet säästyy ja niin myös luonto - arvostan. Virtuaalinen messukassi avautuu tapahtumapäivänä 14.2. LMD: sivuilla.

Ihan huippua häähumuilupäivää jokaiselle! (:

7 kommenttia:

 1. Tosi kätevää, taidan varastaa tämän aikataulun itselleni ;) Lauantaina nähdään!

  VastaaPoista
 2. Mulla myös aika samannäköinen aikataulu! :)

  VastaaPoista
 3. LMD on kyllä niin täynnä menoa ja meininkiä, että aikataulu on varmasti ihan paikallaan. Itse olen tiiviisti Peilisalissa ständilläni, mutta täytyy yrittää kurkkia mahdollisimman paljon mitä häppeninkiä on milloinkin menossa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan huolellista valmistautumista :) Mulla ei oo oikeastaan haaveissa mikään muu kuin hääblogimiitissä pyörähtäminen, heh. Helpottaa vähän aikataulutusta. Tosin hulvaton hääkisa on kyllä nähtävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ootan innolla ja eniten jo tota tapaamista! (:

   Poista
 5. Kiitos ajatustenlukija - just mietin että mitenköhän muistais päivän ohjelman! :'D Taidanpa printata tämän postauksen aaneloselle mukaan. ;) Tosin omaan ohjelmaani kuuluu myös sulhanen, jolle pitäis keksiä joku leikkipaikka meidän hääblogitapaamisten ajaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos tästä on apua (: Mihinkähän sen sulhon siksi aikaa tuuppaisi? :D Oliskohan muillakin blogimorsiamilla miehiä matkassa? Jätetään miehet samaan paikkaan siksi aikaa kun me mennään loungeen :D

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: