23 tammikuuta 2015

Kaakaobaari talvihäihin

Kun ulkona tuiskuttaa ja juhlavieraiden nenänpää jäätyy hääparia odotellessa kirkon pihalla, voisi juhlapaikalla kaakaobaari lämmittää mieltä ja kieltä. Ja kaakao - gotta love it! Pullo Minttua tai Xantéa baariin lisäksi, niin avot!

Itse panisin kaakaobaariin seuraavat ainekset herkullisen kuuman kaakaon tekemiseen: kuumaa maitoa, kaakaojauhetta tai maitoon upotettavia suklaatikkuja, kermavaahtoa, vaahtokarkkeja ja ehkä myös koristeeksi ja halukkaille makua antamaan piparminttukarkkeja. Ja vaikka myös suklaaströsseliä kermavaahdon päälle ripoteltavaksi. Mukit voisivat olla pahvisia ja jollain kivalla teemaan sopivalla etiketillä viimeisteltyjä. Baarin kylkeen ohjeet kaakaon valmistamiseen ja eikun nautiskelemaan!

kuva
kuva
kuva
kuva
kuva

Onko jollain kokemusta häiden tai muiden juhlien kaakaobaarista? Oliko herkkua?

5 kommenttia:

 1. Miten makea (ihan kirjaimellisesti!) idea. :) Vieraan ominaisuudessa tämä ilahduittaisi minua ihan taatusti. Ja koristevaihtoehdot ovat vielä oikein kunnon piste i:n päälle. :)

  VastaaPoista
 2. Jes, great minds think alike! Meillä sama pohdinnassa tänään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää siltä, että tää pakkaskeli ja luminen maa on selkeästi innoittanut meitä molempia (: samoilla aaltopituuksilla ollaan (;

   Poista
 3. Just luin Anne-Marin blogista (http://onneniunelmain.blogspot.fi/2015/01/erilainen-herkkubuffet.html) vohvelibaarista, ja kommentoinkin, että se sopisi tosi hyvin kaakaobaarin seuraksi. Ainakin minä olisin vieraana tosi onnellinen kuumasta kaakaosta ja vohvelista kermavaahdolla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihastuin vohvelibaariin ja vesi herahti kielelle! <3 Se ois yks must-have, mut pitäis tarkkaan miettiä, miten vohveleiden paisto juhlassa järjestetään käytännössä.. Joku bestmaneista vohvelimestarin rooliin? :D Ois siinä hommansa toki.

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: