09 tammikuuta 2015

Wedding Emilia ehdokkaana Vuoden Hääblogiksi 2015

Voi MORO! sano Tampereen likka, kun tuli aamutuimaan blogiaan kurkkimaan. Mitä täällä oikein tapahtuu?! Wedding Emilia on ehdokkaana Vuoden Hääblogiksi 2015! Blogi kilpailee kahdessa sarjassa: vuoden hääblogi ja vuoden tulokas. Pakko myöntää, että mun sydän alkoi laukata heti, kun sain tietää tästä ehdokkuudesta, ja nyt kädet täristen ja hikoillen yritän tässä vielä ilmoittaa siitä kaikelle kansalle :D Kiitos ihanasta yllätyksestä ja kunniasta Love Me Do-tiimi ja erityisesti kaikki blogiani ehdolle ehdottaneet! <3


Blogiani Vuoden Hääblogiksi 2015 ja vuoden tulokkaaksi pääset äänestämään Love Me Do:n sivuilla. Äänestysaikaa on 1.2.2015 asti, eli ethän aikaile äänesi kanssa (: Yhdestäkin äänestä olen kiitollinen, mutta halutessaan yhden äänen voi käydä antamassa vaikka joka päivä. Myös sivupalkista löytyvän Love Me Do-tunnisteen kautta pääset äänestämään.

GAAAH! Mä sekoan! :D Kuin varmasti myös muut ehdokkaana olevat bloggaajat. Onnea meille kaikille!!

Ihanaa ja huikeeta viikonloppua Sinulle! <3  

7 kommenttia:

 1. Onnea, täällä ollaan seottu myös ihan samasta aiheesta!! :D

  VastaaPoista
 2. Onnea meille! Samanlaisissa fiiliksissä heräsin tänään kun näin yöllä tulleen viestin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kovasti! Ehdokkuudet julkaistiin kyllä kivasti juuri viikonlopun kynnyksellä. Nousi itselläkin hymy korviin, kun näki oman bloginsa tuolla mukana. Toivottavasti nähdään messuilla! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea! Samat fiilikset oli mulla :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikki! (: toivottavasti nähdään miitissä!

  VastaaPoista
 6. Onnea ehkokkaaksi pääsystä, blogisi on sen ansainnut :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: