24 helmikuuta 2014

Wedding Emilia starttaa


Vihdoin sain sen tehtyä..

Olen jo pitkään haaveillut bloggaamisesta. Vuoden 2010 loppukesästä perustin intoa puhkuen sisustusaiheisen blogin, joka kuitenkin jäi ylläpitämättä. Siihen aikaan olin valmis ylioppilas, ja aloittamassa yliopisto-opintoja uudessa kaupungissa ja muuttamassa poikaystäväni (puhuttakoon hänestä Kultana) luo asumaan. Meidän ensimmäinen yhteinen koti oli jotain niin upeaa (siis periaatteessa), että unelmoin kaikesta sisustukseen liittyvästä ja siitä, miten meidän kotia remontoisimme ja laittaisimme. Ja kyllä, kodistamme tuli ihana. Laitoimme tylsänharmaanvihreän muovimaton päälle kauniin laminaatin, ja Kulta tuunasi hienot kohdevalaisimet ikeahyllyjen alle, sillä kämpän kattovaloja emme halunneet pitää päällä niiden toimistotunnelman vuoksi. Kodistamme tuli meille juuri hyvä. Sinne mahduimme 3 vuodeksi minä, Kultani ja kaksi kissaamme. Se mitä sisustusbloggaamiseen tulee, en tehnyt viittä postausta enempää. Se todellisuus siitä, ettei opiskelijabudjetilla pysty toteuttamaan niitä suurenmoisia visioita unelmakodista, iski lujaa. 

En kuitenkaan ikinä lakannut haluamasta aloittaa bloggaamista. Mielessäni pyöri tuon sisustusbolgin lisäksi myös ruoanlaitto- tai leivontablogi. Jostain syystä nekään eivät tuntuneet luontevilta.

Mutta sitten tajusin.

Kultani kosi minua elokuussa 2013. Heti kosinnan jälkeen ilmoitimme lähimmille sukulaisille ja ystäville tästä iloisesta ja onnellisesta (sekä hyvin odotetusta) tapahtumasta. Seuraavalla viikolla eräs myöskin kihlautunut ystäväni kyseli, olenko jo käynyt häät.fi-sivustolla. Kerroin hänelle, että en ollut ja ei kai vielä sen aikakaan olisi. Mutta kävin kuitenkin... Ja kävinpä saman tien muutamalla muullakin hää-aiheisella sivustolla, keskustelupalstoilla ja blogeissa.

Ja tässä sitä nyt ollaan: täysin hurahtaneena häihin, suunnitteluun, diy-juttuihin ja kaikkeen muuhun romanttiseen, riemastuttavaan ja röyhelöiseen.

Blogiini kokoan nyt kaikkia niitä asioita, joista innostun, inspiroidun ja haaveilen. Kultaani pyydän myös kommentoimaan postauksiani ja ideoimaan kanssani.

Wedding Emilia = WE

Tervetuloa lukijakseni!

http://justbethebride.com/
 


2 kommenttia:

  1. Tervetuloa mukaan hääbloggaamaan! Mielenkiinnolla jään seuraamaan hääsuunnitteluanne! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuullostaa, jään seurailemaan :) täällä mies kosi vappuna 2013, ja kovasti yritän saada häntä lyömään hääpäivän vihdoin lukkoon ! :D "joskus parin vuoden päästä" ei vaan enää riitä mulle vaan haluisin niiiin jo alkaa suunnittelemaan ihan kunnolla. Meilläkin siis häät toivottavasti 2016 ;)

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: