24 helmikuuta 2014

Salil eka, salil vika (morsian)

Tänään oli tenttipäivä. Kulutin koko koneen ja tenttikirjojen ääressä muistiinpanoja tehden ja välillä olympialaisia katsellen (harmi, että ne loppu jo..). Tentin jälkeen kävin salilla kaverin kanssa nollaamassa kaiken tietellisen tiedon päästäni, ja ai että teki jälleen hyvää! Syksyllä innostuin kunnolla käymään kuntosalilla ja nyt on vauhti jo sellainen, ettei loppua ole näkyvissä. Häät ovat todellakin hyvä motivaattori!

kuva
kuva
Treenaan salilla 4-5 kertaa viikossa. Alkuun lämmittelyä crosstrainerilla n. 7 minuuttia. Sen jälkeen avaan yläkroppaa kepin kanssa ja teen muutaman kyykyn. Sitten salilla saattaakin vierähtää puolitoista tuntia. Teen liikkeitä aina kohdistuen vain muutamaan eri lihasryhmään, 12 toiston sarjoja 3. Esimerkiksi tänään teimme ainoastaan selkälihaksia monella eri laitteella ja liikkeellä. On paljon kivempi saada keskittyä tiettyyn lihasryhmään kunnolla, kuin tehdä vain vähän ja kaikkia kerralla (: Kannattaa kokeilla! Erilaisia treenijakoja löytyy mm. Fastin sivuilta. Sivu näyttää ehkä hieman "miehille suunnatulta", mutta mikäli kunnollinen treenaaminen todella kiinnostaa, saa sivustolta hyvät neuvot jakoihin. Myös Elinainen jakaa blogissaan tietoa treenijaosta. Tämän kummemmin en ajatellut treenailusta täällä kertoa, mitä nyt joskus voin iloita saavuttamistani tuloksista ja innostaa kaikkia teitä muitakin morsiamia kuntoilemaan! (: On energiaa häiden suunnitteluun ja järjestämiseenkin paljon enemmän! Ja ei sen ole pakko olla juuri kuntosali, missä kuntoaan kohottaa - jokaisella on omat juttunsa!(:

Kommentoikaapas omia kuntoilutapojanne. Olisi hauska tietää, miten muut morsiamet valmistautuvat fyysisesti tärkeään päiväänsä. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: