26 helmikuuta 2014

Yllätys- ja hemmotteluhaaste!

Huomenta vaan! (: Päätin tehdä haasteen, sillä mielestäni ihmiset yllättävät ja hemmottelevat liian vähän toisiaan/kumppaneitaan. Idea toisen yllättämisestä lähti ystävänpäivästä. Olimme ystävieni kanssa viettäneet meillä ystävänpäivää edeltävää iltaa ja lähdimme sitten ulos. Seuraavana aamuna sain yhdeltä ystävistäni viestin, jossa luki: "Kurkkaa vessan liinavaatekaappiin ja pinkin pyyhkeen alle". Heti alkoi jännittää ihan hirveästi, ja oli ihana tunne kun tiesi, että liinavaatekaapissa oli jokin yllätys, tässä tapauksessa ihana itse askarreltu ystävänpäiväkortti! (:

Itse aion tänään yllättää Kultani, sillä hän tulee vihdoin kotiin kahden viikon työputken jälkeen. Lisäksi uskon hänen ansaitsevan hieman hemmottelua, joten sitäkin on luvassa. Mutta miten yllätän ja hemmottelen, siitä saattekin lukea seuraavassa postauksessa.

Mutta haastehan ei ole haaste, jos en tässä nyt haastetta ilmoille heittäisi. Siispä haastan Sinut yllättämään kumppanisi (tänäänkin vielä ehtii) ja myös hieman hemmottelemaan Häntä. Miten sinä saisit tehtyä Hänet iloiseksi ja onnelliseksi näin viikon keskellä, tai vaikkapa viikonloppuna? Mikäli kirjoittelet itsekin blogia ja kumppanisi päätät yllättää, voit linkittää yllätys-aiheisen postauksesi kommenttikenttään. Muutakin saa kommentoida! (:

kuva

Ihanan yllätyksellistä keskiviikkoa! Meitsi on onnessaan, kun saa taas pitkästä aikaa Kullan kotiin! <3 PS. Kultani ei vielä tiedä blogista, joten yllätys pysyy yllätyksenä tämän postauksen jälkeenkin (;

4 kommenttia:

 1. Yllätykset on aina kivoja, mullakin on luvassa aikamoinen synttäriyllätys rakkaalleni kuukauden päästä,

  http://ellamaribride.blogspot.fi/2014/02/vahiin-se-kay-ennen-kuin-loppuu.html

  siitä tulee itsekin iloiseksi kun saa järkkäillä jotain kivaa toisen selän takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! (: Järjestin äidille 50-v yllätyssynttärit, jonne kutsuttiin hänen läheisimpiä ystäviään ja sukulaisia. Äidillä ollut hajuakaan koko hommasta ja yllättyi kyllä täysin kun saimme hänet keploteltua juhlapaikalle. <3 :')

   Poista
 2. Mahtava postaus! Itsekin inspiroiduin yllättämään rakkaani, joka on nyt ollut muutaman päivän isänsä luona toisella paikkakunnalla ja palaa huomenna kotiin. Voisin kyllä kehittää jonkun pienen yllätyksen, vaikkapa siivota koti oikein kunnolla ja tehdä jotain hyvää ruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, tää oli just tarkoituskin (: Hyvältä kuulostaa!

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: