14 maaliskuuta 2015

Säväytä mustavalkoisuutta väreillä

Mua on jo nyt hetken kiehtonut mustavalkoisuus ja varsinkin mustavalkoiset raidat. Omat babyshowerit lähestyy, ja vaikken muuten pääse showerien sisältöön vaikuttamaan, onnistuin kuitenkin säilyttämään itselläni oikeuden suunnitella ja toteuttaa juhlan koristelun. Siihen ajattelin siis tätä mustavalkoraitaa jollain tapaa hyödyntää. Mutta itsessään mustavalkoisuus tuntuu vähän tylsältä - varsinkin nyt kauniin, aurinkoisen kevään koittaessa. Se kaipaa rinnalleen ainakin yhtä väriä, ellei jopa räiskyvää väripläjäystä. Inspiskuvat onneksi auttaa hahmottamaan sitä, mitä voisi olla tulossa. Ja nää väriyhdistelmät olis mun mielestä todella upeita myös keväisissä häissä. Onko jollakin suunnitelmissa? (:


Viimeinen kuva oli pakko laittaa siksi, etten kestä, miten ihana vauvan juhlabody toi on! Jos meidän muru on poitsu, hän saa todellakin ylleen jotain tämän tyylistä! OI!

Ihanan raikasta, pirteää ja energistä viikonloppua kaikille (: Täällä käynnistyi eilen raskauden viimeinen kolmannes (enää 12vk!) ja me lähdetään nyt ulkoiluttamaan itseämme ja masua tonne ihanaan kevätsäähän <3

Kuvat 1 2 3 4 5

7 kommenttia:

 1. Ehdottomasti joo! Mun tekisi mieli melkein sisustaa näillä väreillä kotiakin. Kumpa kukat säilyisivät kauniina pidempään keittiön pöydällä! Nyyh....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa niiiiin kukkaihminen, et haluaisin, että olis kukkia koko ajan koristeena kotona. Täällä kotona on vaan kaksi sellaista hortonomia (kisut), jotka tykkäävät kaataa kaikki kukkamaljakot ja repiä kukat pois maljakoistaan ihan vaan omaksi viihdykkeekseen :D Ja kukat tosiaan nuupahtaa aina aivan liian nopeasti..

   Poista
 2. Äää liian söpö tuo juhlabody <3 :D ihana! Ja mä tykkään myös näistä väriyhdistelmistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin ihana (: Ja tyttövauvalle varmaan löytyy kans saman tyylistä, ois niin suloinen! Ja vauvalle varmasti mukava päällä.

   Poista
 3. Mustavalkoisuus + raidat + ihana raikas tehosteväri = täydellistä! :)

  VastaaPoista
 4. Mä sain just vaihdettua olkkarin matoksi Ikean mustavalkoraidallisen Stockholm-maton. Ah, mikä kodin piristys siitä tulikaan! :D Ja blogiinkin kirjoittelin tästä raitabuumista myös häämielessä.

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: