11 syyskuuta 2014

Vuoden kaunein morsiuspuku (Bridal Buyer Awards 2014)

Englannissa järjestetyssä hääalan gaalassa (Bridal Buyer Awards) valittiin vuoden kauneimmaksi morsiuspuvuksi Mori Lee- merkin puku mallia Mori Lee 2610. Myös omasta mielestäni puku on erittäin kaunis. Siinä on sopivasti herkkyyttä ja se on yksityskohtien vuoksi mielenkiintoinen. Puvun keski- ja yläosaa koristava pitsi on mieletön! Ja tuo syvään uurrettu selkä, vau!

Kuvat Mori Lee

Ainut miinus puvussa on mielestäni tuo malli. Olen huomannut, että merenneitomalli kasvattaa koko ajan suosiotaan, mutta valitettavasti se ei sovi kaikille. Lisäksi olen miettinyt, miten sen mallisessa puvussa kulkeminen luonnistuu. Täytyykö siinä sipsutella, kun ei reisillä ole paljoa tilaa liikkua? Olisi hauskaa tietää lisää, jos jollain on kokemusta merenneitomallisesta puvusta.

Mutta voi, niiin kaunis tuo morsiuspuku on! Eikö?

Kyseistä mallia ja muita Mori Lee- merkin pukuja myy Niinatar.

Gaalan muut voittajat löydät täältä.

7 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis puku, mutta tuon vartalotyypin kanssa olet ihan oikeassa. Epäilyttää myös esim. vessa-asiointi hääpäivän aikana tällaisella puvulla, yleensä puku pitää avata nimittäin kokonaan, kun halajaa vessaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin tosiaan tuo vessassa käyntikin on oma haasteensa! :D Ei ole tullut edes mieleen. Taitaa olla minkä tahansa mallisella puvulla vaikeaa (:

   Poista
 2. Tämä puku on kyllä ihan mielettömän kaunis! Itse huomasin vaan hääpukuja kokeilessani että tuommoiset puvut jossa pitsiä tuossa edessä jotenkin vetää kalpeaksi vaikka iho näkyykin sieltä läpi. Itse tykkään merenneitomallista (paljastetaan nyt sen verran että minulla on semmoinen...) Kirkkoon laitan vanteellisen mereneitomallisen alushameen joka tekee liikkumisesta ihan yhtä helpon kun muistakin puvuista. Juhliin en vielä ole päättänyt että otanko vanteen pois jolloin mereneitomaisuus vähenee. En ole ainakaan vielä kokenut liikkumista puvussa hankalaksi. Katotaan miten puvussa on olla sitten itse päivänä. Se on totta ettei merenneitomalli sovi kaikille, mutta minulle se sopi mallina paremmin kun esim. A-linjaiset. Tuntui että koko lyhyt rankoni katosi A-linjaiseen mekkoon ja jäljelle jäi ainoastaan lihavan näköinen pieni tyllipallo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olet löytänyt itsellesi kauniin ja oikean mallisen hääpuvun! (: Ja hyvä kuulla, ettei liikkuminen puvussa tunnu hankalalta. Täytyykin käydä syyskuun jälkeen kurkkailemassa blogistasi, millainen morsiuspukusi onkaan (:

   Poista
 3. Heips! Itse olen päätynyt fit and flare -malliseen pukuun vaikka en olisi ikinä voinut kuvitella moista pitäväni tai sen minulle sopivan... Hyvältä näyttää kuitenkin ja sovituksessa puvussa oli helppo liikkua, istua jne. Uskon selviäväni myös pöntölle :D Tosin pukuni ei ole noin alas tiukka vaan levennys lähtee hieman ylempää joten tilaa liikkua on siten enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa näemmä tuo malli yllättää (: Ja onneksi on aina mahdollisuus pukua sovittaa ja testailla, miten istuu päälle ja millaista puvussa on liikkua. Onnea puvun löytymisestä! <3

   Poista
  2. Kiitos kiitos <3 En tosiaan kuvitellut tuohon malliin ihastuvani tai ylipäänsä löytäväni pukua näin hyvissä ajoin, mutta joskus nämä jutut pääsee yllättämään. Toisaalta ihanaa, että saa haastaa myös itseään ja pitää mielen avoinna, minullakin oli niin tiukat mielipiteet alunperin pukujen suhteen :D

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: