15 elokuuta 2014

Häämekko


 CHECK!

Tältä musta nyt tuntuu:

Kuvan mekko ei liity tapaukseen

Maailman hienoin tunne (tähän asti) kun saa katsoa tuota kaunista mekkoa tossa ovessa roikkumassa. Onneksi Kulta on työreissullaan, joten saan hetken aikaa pitää sitä näkösällä, kunnes pakkaan sen visusti pukupussiin ja kiikutan vanhempieni luokse säilytykseen. Muuten varmaan istuisin joka viikonloppu se päälläni täällä - niin täydellinen se on! 

Ostin pukuni käytettynä, jolloin sen hinnaksi tuli 500€. Mielestäni (myös kaasojen ja äitini) edullinen hinta. Minua ei haittaa yhtään, että se on yhden päivän ajan ollut jonkun toisen päällä. Se on kuin uusi, eli käytön jälkiä siinä ei silminnähden ole yhtään. Puhun muutenkin kierrättämisen puolesta hyvin vahvasti, joten jos yhtään haluat hääpuvussasi säästää - siis rahallisesti, ei missään tapauksessa ulkonäöllisesti - osta käytetty. Minulla kävi tuuri, että sosiaalisen median kautta löysin oman pukuni, ihastuin siihen heti ja kas, se oli kooltaan ja tyyliltään aivan täydellinen!

Puvun sovitus meni hieman erilailla, mitä olin kuvitellut. Haaveissani olisin sovittanut pukua jossain elegantisti sisustesussa morsiuspukuliikkeessä, jossa mukanani olisi ollut kaikki kolme kaasoani, äitini ja pikkusiskoni. Ehkä olisimme maistelleet hieman kuohuviiniä, ja minä sovittanut erilaisia pukuja tuskastumiseen asti. Nyt sovitin yhtä pukua meillä kotona (eleganttiahan täälläkin ;) yhdessä puvun entisen omistajan kanssa, ja mikä ihana hetki meillä olikaan. Lähemmäs kaksi tuntia oikeastaan. Yhtä suuri hetki meille molemmille, minulle yhden rajapyykin ylittäneenä tulevana morsiamena ja hänelle haikeana eron hetkenä rakkaasta puvusta luopuessaan.

Nyt minulla on häämekko. Täähän alkaa tuntua jo ihan todelliselta <3

10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon häämekkoja löytymisestä! <3 on se upea tunne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: upea mekko saa aikeiseksi kaltaisiaan tunteita (;

   Poista
 2. Oi että, onnea hääpuvun löytymisestä! Itsekin katselin käytettyjä fb:n kautta, mutta sopivaa ei heti löytynyt tarpeeksi läheltä. Ja kun häihin oli aikaa alle kolme kuukautta, ei auttanut muu kuin varata aika hääpukuliikkeeseen. Mutta ei se tosiaan mikään "unelmien sovituskokemus" ollut. Oli ihan älytön helle ja hikinen olo, ja suuri osa puvuista tuntui lähinnä raskaalta päällä (paitsi se mihin päädyin). Mutta aion myydä pukuni kyllä häiden jälkeen, parempi toisella morsiamella kuin pukupussin suojissa kaapissa roikkumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, voin vaan kuvitella, miltä sovittaminen on silloin tuntunut.. Ei ihan sittenkään sellainen elokuvien sovituskohtaus :D ihana, että säkin sit kuitenkin sen oikean mekon löysit ja kokemus oli kaikkien hikipisaroiden arvoinen! (:

   Poista
 3. Se on maailman paras tunne, onnea mekon löytymisestä! Omani löysin muutama viikko sitten, ja edelleen selailen päivittäin sovituksessa otettuja kuvia kaihoisasti huokaillen... :D Miten tässä jaksaa odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on tosiaan kuvia, joista pukua voi päällään ihailla <3 mä en kans tiedä miten pystyn odottamaan sinne 02/2016 asti, mut koitetaas tukea toisiamme tässä. Pian se aika kuitenkin menee ja ollaan jo alttarilla unelmapuvuissamme (:

   Poista
 4. Jeee! Onnea hääpuvun löytymisestä! Mekon hankinta tosiaan tekee kaikesta todellisempaa. Itse näen oman hääpukuni muutaman viikon päästä uudestaan ja kieltämättä jännittää melkein yhtä paljon, kuin silloin ekalla sovitus kerralla. :D

  VastaaPoista
 5. Mun kommentti taisi kadota jonnekin bittiavaruuteen? No tässäpä uudestaan.. Eli onnittelut puvun löytämisestä! Itse ostin myös käytettynä (700e, mielestäni halpa!) ja olen halunnut sitä sovitella viikonloppuisin. Vein sen kuitenkin vanhemmille säilöön, mutta syksyllä se pitää laittaa kyllä uudestaan päälle kenkien ja korujen kanssa. Tammikuussa sitten tehdään korjaukset ompelijalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mun täytyy kanssa kokeilla uudestaan sit vielä lähempänä ajankohtaa kunnolla kaikkien muiden asusteiden kanssa. Joita tuskin kovin paljoa tulee, sillä puku on jo itsessään kuin koru (:

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: