09 syyskuuta 2014

Kihlajuhlaa ja Juhlahumua

Rakkaat ystävämme N&T kihlautuivat Tallinnan-matkalla heinäkuussa pari päivää ennen meidän seurustelumme vuosipäivää. Henkilökohtaisesti olinkin jo odottanut kihlautumisen tapahtumista, ja asiasta kuullessani hypin ilosta, onnesta ja riemusta! Kahden matkaajan saavuttua takaisin kotiin alkoi suunnaton kihlajuhlien suunnittelu - ihan parasta! Omien häiden suunnittelemisen lisäksi täältä löytyy kyllä puhtia myös muiden juhlien suunnitteluun.

Samoihin aikoihin olin sopinut yhteistyöstä Juhlahumua- verkkokaupan kanssa. Nämä kaksi asiaa siis nivoutuivat täydellisesti yhteen, sillä verkkokaupasta löysimme paljon kihlajuhlaan soveltuvia koristeita ja tarvikkeita. Tuotteita juhliin valitessamme tykästyimme erityisesti siihen, kuinka helppokäyttöinen sivusto on. Tuotteet on ryhmitelty teeman ja värityksen mukaan, joten niiden avulla löytää omiin juhliin sopivat tuotteet vaivattomasti. Eri teemojen tuotteita on myös helppo yhdistellä. Tällä hetkellä verkkokaupasta voi hankkia erilaisiin teemajuhliin soveltuvia juhlatuotteita, mutta sen tarkoituksena on pian laajentaa myös erikseen häätuotteisiin, joten käyhän valmiiksi jo tutustumassa sivustoon. Jään innolla odottamaan hääpuolen avautumista!

Mutta sitä ennen tarjoilen teille kuvasatoa N&T kihlajuhlasta. Ihana ilta!

Suloinen kihlapari <3
Miss Étoilen muffinsivuoat ovat mitä ihanimmat!
 
Verkkokaupasta löytyy hauskat "eat me" ja "enjoy"-cocktailtikut!
Polka dot- kuvioiset herkkupurkit sopisivat myös karkkibuffaan!
Polka dot-lippunauhalla saa helposti juhlan tuntua.
Musta ja punainen pom pom verkkokaupasta, valkoinen tehty itse servetistä

Onnea ja haleja vielä murut, N&T! <3

Yhteistyö: Juhlahumua

Alla lisäys tekstiin 24.9.

Kihlautuneiden ajatuksia juhlahumusta

Ihana tuleva kaasoni kertoi pian kihlautumisemme jälkeen tehneensä yhteistyötä Juhlahumun kanssa. Aloimme heti katsoa heidän nettisivuiltaan koristeita ja tarvikkeita kihlajaisiimme. Juhlahumu-verkkokaupan sivut totesimme heti hyvin selkeiksi: koristeet ja tarvikkeet on järjestetty teemoittain ja väreittäin. Innostuimme heti punaisen, mustan ja valkoisen yhdistelmästä pienellä Hollywood-mausteella. Kokeilimme Emilian kanssa myös pom pomien tekemistä itse, mikä oli hauskaa väkertämistä ja harjoittelua tuleviin häihin. Myös mieheni innostui näpertämään muutaman puolivalmiin Juhlahumusta hankitun pom pomin ja koki sen todella helpoksi.

Vieraamme kehuivat koriseluitamme, ne sopivat hyvin sisustukseemme ja tekivät asunnosta juhlavamman. Pidimme myös toiset ystäväkihlajaiset ja saimme käyttää koristeita uudestaan. Nyt osa koristeista ja tarvikkeista lepää häkkivarastossa ja odottaa seuraavia juhlia!

 N ja T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: