24 maaliskuuta 2015

Hääbloggaajien tapaamiseen enää 2 vapaata paikkaa! (:

Hääbloggaajien meet & greet -julkistamispostauksen jälkeen mun sähköpostiin ryöpsähti monta ihanaa osallistujaviestiä: tapaamiseen on nyt ilmoittautunut 8 ihanaa tytsyä, joita innolla jo odotan pääseväni näkemään 18.4. Turussa. Mutta heidän lisäksi halajan vielä kaksi hääbloggaajaa täydentämään tätä joukkoamme! (: 

Oletko Sinä yksi heistä? 

Sillä ei ole väliä, oletko kovemman luokan blogikonkari, satunnainen hääpostailija tai vasta aloitteleva hääbloggaaja. Jos haluat osallistua ja päästä tutustumaan muihin bloggaajiin ja nauttimaan keväisen häähumuisesta päivästä Turussa, katso tapaamisen osallistumisohjeet täältä kohdasta "miten ilmoittaudun". Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.

Edelleenkään en paljasta tapaamisen ohjelmasta mitään yksityiskohtia, sillä haluamme IKM:n Emmin kanssa säästää päivän yllätyksellisenä. Mutta sen lupaamme, että ihana päivä tulossa (:

2 kommenttia:

 1. Oi, olispa ihanaa! Turku vaan on täältä Joensuusta himpun verran liian kaukana :/ Toisen kerran sitten, kunhan päästään muuttamaan etelämmäs! :)

  Pitäkäähän hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloin muutatte? (: Osataan järjestää sit uudelleen! :D Meidän perhe muuttaa kesän jälkeen Tampereelle, joten ehkä sitten seuraavan kerran siellä päin jossain.

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: