11 maaliskuuta 2015

Vinkki: Maahantuojien Outletista juhlapukuja superalella!

No, miltäs kuulostaa? (: Tässä hieman lisätietoa Maahantuojien Outeltista:

Maahantuojien Outlet on useiden eri maahantuojien ja liikkeiden yhteisprojekti, jossa myydään edellisen kauden mallipuvut ja näytekappaleet edullisesti suoraan kuluttajille. Ensimmäinen Maahantuojien Outlet järjestettiin 5 eri yrityksen yhteistyönä ja mukana oli yli 500 iltapukua. Kävijämäärä ylitti tammikuussa kaikki odotukset ja sen seurauksena päätettiin järjestää vielä uusi tapahtuma vielä samana keväänä, eli nyt 11.4.2015.

Huhtikuun tapahtumassa on odotettavissa yli 1000 edullista pukua, pitkää ja lyhyttä, näyttävää ja klassista. Puvuissa löytyy kokoja XS-XXL, tosin moni puku tilaisuuden luonteesta johtuen yksittäiskappale niin hyvässä kuin pahassakin: Montaa samanlaista tuskin tulee vastaan, mutta toisaalta ei kannata ihastua pukuun jota ei välttämättä ole omassa koossa. Toisaalta, näin laajaa valikoimaa tulee tuskin koskaan tarjolle!

Kokojakauma on oletettavasti samankaltainen kuin aikaisemminkin, kokoa XS-S on noin 20% valikoimista, noin 55% on kokoa M ja 25% puvuista edustaa kokoja L – XXL. Eli valinnanvaraa pitäisi olla runsaasti! 
(Teksti: Hanna, Maahantuojien Outletin yhteyshenkilö)
11.4. järjestettävä tapahtuma pidetään Helsingissä Wanhalla Ylioppilastalolla. Tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen! Käy katsomassa tapahtuman eventti Facebookissa täällä. Itse en valitettavasi tuohon Helsingin tapahtumaan pääse osallistumaan, mutta Tampereella järjestetään 22.3. Iltapuku & juhlapukumyynti Tampereen messukeskuksessa, jonne ajattelin mennä käymään kun muutenkin siellä suunnalla silloin olen. Tampereen tapahtuman Facebook-eventti täällä. Myös Jyväskylä saa oman tapahtumansa 14.3. eli nyt tulevana lauantaina. Sielläkin myynnissä jättierä edullisia iltapukuja, laukkuja ja kenkiä - joten eikun osallistumaan! (: Tapahtuman Facebook-eventti täällä.
Outleteista on suuri mahdollisuus löytää itselleen monia erilaisia juhlamekkoja: ylioppilasmekkoja, kesämekkoja, kaasonmekkoja, iltapukuja akateemisiin tilaisuuksiin tai edustustehtäviin. Myös ainutkertaisia ja uniikkeja esiintymisasujakin myynnissä! (: Hieno tilaisuus löytää siis ihana mekko edullisella hinnalla.

Kuvat 1 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: