09 toukokuuta 2016

Tervetuloa soodabaariin!Erilaiset baarit ja buffetit ovat löytäneet tiensä suomalaisten hääparien tehtävä- ja toteutuslistalle. Karkkibuffet ja harkkubuffet taitavat näistä olla suosituimmat, mutta olen blogimaailmassa ja Instassa törmännyt myös kaakao-, kahvi- ja teebaareihin, jäätelö- ja popcorn-kojuihin sekä erilaisiin juomabaareihin. Mua näissä kaikissa on houkutellut upeat ja houkuttelevat esillepanot!

Meidän häihin pystytettiin soodabaari, jossa häävieraat saivat käydä hapottamassa vettä ja lisäämässä veteen oman makunsa mukaan makusiirappia. Tarkoituksena oli laittaa tarjolle myös erilaisia hedelmäpaloja ja jäitä, mutta ne karsittiin lopulta pois tehtävälistalta. Soodabaari oli hurja menestys ja sitä kehuttiin omaperäisyytensä vuoksi. Hieman yli 100:n hengen häihimme makusiirappeja olimme hankkineet viisi pulloa, ja niistä jäi vielä ylikin. Hiilihapotuslaitteita oli myös viisi kappaletta (yksi oma plus ystäviltä lainattuja), joten suurta jonoa ei syntynyt ja hiilihapot riittivät koko illan ajaksi. Laitteet asettelimme nätisti riviin ja niiden viereen makusiirapit sekä jokaiselle maulle oma annostelulusikka eli muoviset kahvimitat. Testasimme kotona sopivan määrän makusiirappia mukilliseen hiilihapotettua vettä, ja kahvimitallinen toimi. Laitteiden toiselle puolelle laitettiin mukit, pillit ja lasinen vesihana, josta hapotuspulloja sai helposti täytettyä. Näiden lisäksi vielä ohjeistus soodabaariin oli tärkeää, sillä kaikilla ei ole kokemusta hiilihapotuslaitteiden käytöstä. Tuskinpa sitä kovin moni luki, mutta minkäs luokanopettaja luonnolleen voi..

Cheers!

Kuvat Marko Laukkarinen Photography

Soodabaarin mukit, pillit, paperiviuhkat, kirjainbannerit Juhlahumua

Hehkulamppuvalosarjat Paulan Juhlapalvelu

2 kommenttia:

  1. Tää on mun mielestä tosi hauska idea, mutta epäilen just et joku hajottais vahingossa koko laitteen. Se joku voisin olla minä :D Meille tulee ne hanalliset juoma-astiat ja niihin makuvesiä :)

    VastaaPoista
  2. Siis niin mahtava idea! Ja upeannäköinen toteutus! Tämä täytyy pistää korvan taas. :)

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: