11 joulukuuta 2015

Meidän kutsut

Pienen vilauksen meidän hääkutsuista joku onkin saattanut jo nähdä Wedding Emilian Instagramissa (@weddingemilia) kun en malttamattomana voinut olla jotain kuvaa laittamatta. Nyt vihdoin pääsen esittelemään kutsut ja info-osuuden kokonaisuudessaan. Kiitos toteutuksesta Minäite-sisustuskuvien Janinalle! <3 Hänelle annoimme ajatuksen navy-valkoisista raidoista, hehkulamppusarjoista, hand lettering-fontista ja heitimmepä vielä yhden kihlakuvankin kehiin. Lopuissa luotimme Janinan ammattitaitoiseen näkemykseen - ja kyllä kannatti. Näistä tuli niin hienot!
Kutsukortti ja info-osuus ovat siis erilliset, ja ne on kiinnitetty toisiinsa paperinarulla. Kutsussa lukee:

Lämpimästi tervetuloa todistamaan, kun 
Emilia ja --- sanovat toisilleen 
Tahdon 
Tampereen Vanhassa kirkossa helmikuun / 13 / 2016 / klo ---
Vihkimisen jälkeen siirrymme viettämään hääjuhlaa --- koulutalon juhlasaliin

Info-osuuden teksti haluttiin pitää mahdollisimman lyhyenä, mutta kauheasti oli kuitenkin infottavaa. Eli ei siitä ihan hirveän lyhyt tullut sittenkään. Infotekstimme on seuraavanlainen:

OSOITTEET
Tampereen Vanha kirkko: Keskustori, Koulutalo: ---
PARKKEERAUS
Kirkon välittömässä läheisyydessä on Keskustorin maksullinen parkkipaikka. Koulutalolta löytyy ilmaiset parkkipaikat kaikille. Vihkimisen jälkeen bestmanit ohjaavat parkkeerausta koulun pihassa.
VALOKUVAUS
Ystävällisesti pyydämme vieraita antamaan hääkuvaajallemme työskentelyrauhan kirkossa ja kirkon pihalla vihkimisen jälkeen. Oman kameran voi ottaa esille hääjuhlassa.
HÄÄOHJELMA
Toivomme, että jokainen viihtyy hääjuhlassamme. Mikäli sinulla/teillä on toiveena esittää puhe tai muuta ohjelmaa, ilmoitattehan siitä Sanni-kaasolle: ---
MUISTAMINEN
Suurin lahja on saada juhlia kanssanne. Mikäli kuitenkin haluatte muistaa meitä, toivomme osallistumista avioliittomme starttirahaston kartuttamiseen. Juhlapaikalta löytyy siihen tarkoitettu lipas.
ILMOITTAUTUMINEN
Pyydämme ilmoittamaan pääsystä ja mahdollisesta erityisruokavaliosta tai ruoka-aineallergioista 13.12.2015 mennessä Emilialle: ---

Wedding Emilian Instagramista pääset näkemään mallin kutsujen kirjekuorista. Halusin taiteilla kuorien tekstit hieman persoonallisemmin, mitä normaalisti, käys kattoon!

Kivaa viikonloppua! Me mennään huomenna karjalanpiirakkatalkoileen Kullan mummulle. Namnam!Wedding Emilia on ehdolla Vuoden Hääblogiksi 2016. Voittajat kolmessa kategoriassa julkistetaan Love Me Do-häätapahtumassa 23.1. Helsingin Kaapelitehtaalla. Omia hääblogisuosikkejasi pääset äänestämään täällä. Muista, että oman äänen voi antaa kerran/IP-osoite joka päivä 6.12.-16.1. välisenä aikana. PUS!

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Uusi yritys oikealla tilillä. :D Aivan ihanat kutsut! <3

    VastaaPoista
  3. Hienot kutsut! Aivan erityisesti tykkään hehkulamppuvalosarjoista ja tuosta valokuvasta, kun se on tuolla lailla narulla kutsuun kiinnitetty. Ja raidat on tietty ihania myös! :)

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: