02 syyskuuta 2015

Liebster Award - Löydä uusia blogejaBlushing Bride hääblogin Maria palkitsi blogini Liebster Award-palkinnolla! (: Oli ihan pakko ottaa selvää, mitä tämä palkinto oikein tarkoittaa. Onneksi Marian blogissa oli hieman tietoa ja lisää löysin täältä. Liebster Award on ketjuhaaste, jonka tarkoituksena on nostaa blogeja lukijoiden ja muiden bloggaajien tietoisuuteen. Hieno tapa tulla itse bloggaajana huomioiduksi ja huomioida muita hienoja blogeja. Kiitos siis Marialle tästä kunniasta! (:

Haasteen ideana on vastata palkinnon antajan kysymyksiin, luoda uudet kysymykset ja haastaa seuraavat 11 Liebster Award-palkinnon saavaa bloggaajaa. Eri variaatioita haasteesta toki saattaa löytyä. Alla Marian antamat kysymykset ja vastaukseni niihin.

Sulje silmäsi, mikä asia tulee ensin mieleen?
Oma ihana hääpukuni, jonka jälleensovitus pyörii joka päivä mielessäni. Synnytyksen jälkeen olen taas takaisin omissa tutuissa mitoissani (ehkä jopa hieman pienempi?), joten mietityttää, miltä mekko nyt päälläni näyttää. Päälle sen ainakin pitäisi mennä (:

Mikä on paras ruokakokemuksesi?
Parasta on mahdotonta sanoa. Mutta aivain mieletön ruokakokemus on raumalaisesta Osteria da Filipposta, jossa itse Filippo valmistaa maailman herkullisimpia pitsoja! Kannattaa käydä siellä - Vanhassa Raumassa, se on miljöönäkin jo niin upea! (Pieni ikävä iski entiseen kotikaupunkiin..)

Mikä meikkituote on luottotuotteesi, jota ilman et selviäisi?
Lumenen ruskea kulmageeli! Meikkiasioita pohdinkin edellisessä postauksessa.

Mikä on mielestäsi paras app (puhelimessa/padissa tms)?
Eniten käytän Instagramia (: Näin ollen se taitaa siis olla paras.

Mikä kahvi on ylitse muiden?
Mä en ole kauhean kauaa ollut vielä kahvinjuoja. Raskauden aikana se kahvi alkoi kuitenkin maistua, ja ihan tavallinen Mokkamasterilla keitetty aamukahvi maidolla taitaa olla se paras, voileivän kanssa.

Mikä on salainen kykysi?
Salainen kenelle? (: Nooo, osaan soittaa ukulelea ja laulaa, mutta se ei ole lähipiirilleni mikään salaisuus. Ei mulla taida salaisia kykyjä ollakaan. Jos jotain osaan, tykkään sen myös näyttää (:

Mikä saa sinut hymyilemään?
Mieheni ja ihana kolmen kuukauden ikäinen tyttömme, meidän perhe <3

Jos olisit jonkun elokuvan henkilö, kuka olisit?
The Notebook - Rakkauden sivujen Allie Hamilton. Luonteeltani en ole niin tulinen. Enkä ole rikkaan perheen ainokainen. Mutta elokuva on kaunis, aikakausi mielenkiintoinen ja rakkaustarina mitä ihanin.

Missä asuisit, jos voisit asua missä vain maailmassa?
Asuisin Suomessa merenrannalle rakennetussa vanhassa, mutta rennon moderniksi remontoidussa rintamamiestalossa, ja meillä olisi jokin hieman isompi paatti laiturissa. Talviajan lomanvietto-asuinpaikka voisi sijaita jossain, missä on aina lämmintä ja aurinkoista. Toisaalta niissä paikoissa asustaisi lisäkseni kaiken maailman isoja hämähäkkejä, ötököitä ja liskoja. Taloon olisi niiltä sisäänpääsy kielletty (:

Tahtoisi lukea aivan mahtavan kirjan - mitä suosittelisit?
En ole kauhea kirjasieppo.. Mutta kerran Lanzaroten lomamatkalla hotkaisin erään pokkarin, jota voin suositella kaikille. Natascha Kampuschin sieppauksesta kertova kirja '3096 päivää' ei ole ihan kevyimpää luettavaa, mutta kaikessa karmivuudessaan se on hyvä.

Miten valitsit blogisi nimen?
Halusin jonkin yksinkertaisen, helposti mieleen jäävän ja blogin aiheesta kertovan. Englanninkielinen siitä tuli siksi, että Hää-Emilia kuulostaisi aika hassulta :D


Itse palkitsen seuraavat blogit:

11. Born to be:______

Kysymykseni:

1. Mikä on etunimesi tarina? (Jos etunimesi on blogimaailmassa salainen, kerro toisen nimesi tarina)
2. Mitkä neljä tuotetta kauppakassistasi useimmiten löytyy ja miksi?
3. Mikä saa ihosi kananlihalle?
4. Kerro jokin kommellus, joka sinulle on joskus tapahtunut.
5. Mikä on turhin esine, joka kotoasi löytyy?
6. Ketä ihailet ja miksi?
7. Mikä on kaunein näkemäsi maisema?
8. Minkä asioiden tekemistä aina välttelet/et saa aikaiseksi tehdä?
9. Oletko kalenteri-ihminen? Perinteinen kirjakalenteri, kännykän kalenteri vai jokin muu?
10. Mikä on vuoden paras päivä ja miksi?
11. Mikä on paras neuvo, jonka olet saanut?

4 kommenttia:

 1. Tää olikin hyvä postaus! Löysin yhdeltä istumalta useita uusia seurattavia :) Olikin jo aika vähän päivittää uusia blogeja listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tänään uudistanut lukulistaani (: Kivaa, että löytyi uusia!

   Poista
 2. Kiitos tästä! :) aika samanlainen on sinun lukulistasi kuin omani, eli mistähän keksin vielä 11 blogia lisää? ;)

  VastaaPoista
 3. http://causeallofmelovesyou.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html Kiitos tästä! :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: