22 syyskuuta 2015

Oletko jo ehdottanut omaa hääblogisuosikkiasi?

Häätapahtuma Love Me Do on jälleen näköpiirissä, ja hääbloggaajille se tarjoaa jännitystä muun muassa vuoden hääblogien palkitsemisten saralta! (: Vuoden 2015 vuoden hääblogi-ehdokkuus tuli mulle täytenä yllätyksenä, enkä ollut yhtään kartalla edes kyseisestä palkinnosta. Suuri kiitos yhä teille, jotka blogiani olitte ehdottaneet! Oli tosi upeeta olla mukana yhtenä ehdokkaana ja päästä tapaamaan muitakin hääbloggaajia häätapahtumassa <3 Fiiliksiä kirjoittelinkin heti LMD:n jälkeen näin.

Nyt on jälleen aika ehdottaa omaa suosikkiblogiaan Vuoden hääblogiksi 2016. Kategoriat ovat tutut: Vuoden tulokas, vuoden hääblogi (yksityinen) ja vuoden hääblogi (kaupallinen). Parhaat hääblogit palkitaan Kaapelitehtaalla Love Me Do-tapahtumassa 23.1.2016! Ja JES mullakin mahkut päästä paikan päälle tapahtumaan, sillä ei osu omien häiden kanssa samalle viikonlopulle (:

Omaa suosikkiaan voit ehdottaa täällä kommentoimalla tai sähköpostitse osoitteeseen info@lovemedo.fi. Ehdotuksia otetaan vastaan 1.11.2015 asti, eli hyvin on vielä aikaa.


Itse jännitän varsinkin vuoden tulokkaiden ehdokkaita! Uusia upeita blogeja on pompsahdellut tasaiseen tahtiin, mikä on todella hienoa, ja hääblogit alkaa nostaa päätään lifestyle-blogien rinnalla (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: