30 elokuuta 2015

Haastetta häämeikkiin

Arkimeikkini on hyvin yksinkertainen (BB-voide, puuteri, aurinkopuuteri, ripsiväri, kulmakynä ja kulmageeli), ja meikkaaminen on ylipäätään mulle hieman tutkimattomampaa aluetta. Häämeikin osalta olen kuitenkin asettanut tiettyjä kriteerejä. Näissäpä siis meikkaajalleni haastetta:

1. Haluan näyttää itseltäni, mutta en arkiselta. Haluan siis meikin olevan kasvoihini ja väreihini sopiva, muttei esimerkiksi liian vahva tai liian neutraali.

2. Meikkipohjan tulee olla peittävä ja kestävä, muttei pakkelimainen. Mulla varsinkin posket alkaa helposti punoittaa ja punoitus kuultaa meikin alta, ja niin en halua käyvän hääpäivänäni.

3. Ripset saavat olla näyttävät, mutta ei kuitenkaan mitään Katie Price-lookia. Luonnolliset ripsitupsut taitavat hoitaa homman.

4. Luomivärissä saa olla hohdetta ja shimmeriä, ja sen tulee korostaa vihreitä silmiä. Tässä pari esimerkkiä:


5. Huulimeikistä en vielä osaa sanoa. Korostaako silmiä vai huulia? Käytän todella harvoin huulipunaa, mutta jollain tavalla houkuttelisi korostaa huulia. Toisaalta olen lukenut, että uudet meikkikokeilut kannattaa jättää omien häiden sijasta muihin tilaisuuksiin.

6. Veikkaan vetisteleväni hääpäivänä jonkin verran, joten vedenkestävyyttä kaivataan. En tahtoisi joutua lisäilemään ja korjailemaan meikkiä päivän aikana.

7. Kulma-pulma. Mulla on todella vaaleat ja hennot kulmakarvat, siis todella. Sen vuoksi arkimeikkini tärkeimmät kulmakivet (:'D) on kulmakynä ja ruskea kulmageeli. Häämeikissä kulmien tulee ehdottomasti olla hyvin meikatut, oikean muotoiset ja huolitellut (katso kuvat yllä). Mutta mitä sitten, kun olen itse tottunut meikkaamaan kulmani tietyllä tavalla?? Häämeikkaajan tekemä kulmameikki voi helposti olla yksi kompastuskivi. En haluaisi joutua itse meikkaamaan kulmiani uudelleen, jos huomaan, että häämeikkaajan tekemät kulmat eivät sovi kasvoihini tai näytän jotenkin oudolta. Suurin haaste meikkaajalla lienee siis tässä (;

8. Testimeikin jälkeen ei enää mietitä. Kun se on tehty, haluan olla tyytyväinen ja varma siitä, että meikki on hääpäivänä kohdillaan.

Kuvat 1 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: