12 tammikuuta 2015

Tsemppiä hääjärjestelyihin morsiot, sulhot ja tukijoukot!

Suomen valovoimaisin artisti, räppäri Elastinen tarjoilee meille häitämme suunnitteleville juuri sopivan tsemppibiisin. Normaalisti pitäisin tällaista biisiä kunnon pumppausbiisinä salilla, mutta niin se vaan iski muhun myös liittyen häihin.

Laita biisi soimaan ja ryystä siitä itsellesi voimia tähän viikkoon, siitä voi tulla upeaakin upeampi!!


"Katseet eteen ja suupielet ylöspäin. Teen vastoinkäymisistä voimaa!"

Mitä tahansa vastoinkäymisiä hääsuunnitelmat, hankinnat tai toteutukset aiheuttavatkaan, kaiken saa käännettyä puolelleen. Älä takerru pelkästään asioiden huonoihin puoliin, vaan näe myös positiiviset vaikutukset, niitäkin usein löytyy! Aiheeseen liittyvää: Mitä jos hääpäivänä sataa?

"Hanskat ei tipahda, periks ei anneta. Ne sanoo et voi, et pysty, ei kannata!"

Jos hääsäästöihin ei tunnu kertyvän tarpeeksi isoja summia kuukaudessa, iloitse myös niistä pienemmistä penneistä, joita purkkiin kolahtaa. Se on kaikki kotiin päin! Jos sinulla on jokin häihin liittyvä unelma, jonka haluat toteuttaa, älä anna periksi - pystyt siihen kyllä! Tavalla tai toisella. (Käy lukemassa minun unelmastani, jonka päätinkin toteuttaa hieman eri tavalla.)

"Mun pahin vastukseni kattoo peilistä mua."

Usein me morsiot ja sulhot itse olemme itsemme pahimpia kritisoijia. Omista askarteluista (kutsuista, koristeista, rekvisiitasta jne..) tulee aina olla ylpeä. Käden jälki ja tekemisen meininki saa näkyä! Myös liika täydellisyyden tavoittelu saa aikaan turhaa stressiä. Hääpäivästä ei tulla muistamaan, oliko pöytäliina samaa sävyä kaasojen mekon värin kanssa. Nauti suunnittelusta ja tekemisestä, silloin nautit myös itse hääpäivästä.

"Koval duunil asiat vaan onnistuu."

Häät vaativat paljon aikaa, voimia ja tukijoukkoja. Muista, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Se puristus, mikä pitää tehdä ennen ansaittua hääpäivää, on kaiken sen arvoista! 

Mun maanantai ja tää viikko alkaa Elastisen uuden biisin kanssa ihan hirveän hyvällä fiiliksellä! Toivottavasti myös sun ihana lukijani! (:

Puhtia viikkoon saan myös siitä tiedosta, että blogini on mukana Love Me Do:n Vuoden hääblogi 2015-äänestyksessä. Kiitos siitä kaikille teille, jotka blogiani ovat mukaan ehdottaneet <3 Äänestämään pääset täältä ja äänensä voi antaa vaikka kerran päivässä.

2 kommenttia:

  1. Toi on nii hyvä biisi :D oon vaa fiilistelly tota koko viikon!

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: