20 tammikuuta 2015

Ninkan hiuskorukilpailu, I'm in!

Muutamissa blogeissa onkin jo ehditty kertoa, että Ninkan hiuskorukilpailu on jälleen käynnissä. Lueskelin postauksia ja ajattelin, että en itse taida kisaan mukaan lähteä, mutta hupsista vaan! Nyt on omakin suunnitelma tehtynä ja lähetetty kisaan mukaan. Jännää nähdä, pääsenkö omalla suunnitelmallani eteenpäin (:

Lähdehän sinäkin kilpailuun mukaan, mikäli toivot voittavasi unelmiesi hiuskorun hää- tai muuhun juhlapäivääsi! Osallistua voi 31.1. asti. Lisää ohjeita kilpailuun osallistumiseksi löydät Ninkan blogista. Jos oman suunnitelman/kuvakollaasin luominen tuntuu haastavalta, käy kokeilemassa Canvan suunnitteluohjelmaa. Canvalla jopa minä - näissä hommissa usein peukalo jopa hukassa - sain luotua ihanan kollaasin inspiraatiokuvistani. (By the way: Kiitos Canva-vinkkauksesta Ilma kuin morsian -blogin Emmille!)

Mallia omaan suunnitelmaan voit ottaa näistä aiemmin kisassa mukana olleista suunnitelmista. Kaikki kuvat täältä.


Joko suunnittelukärpänen puraisi? Kiinnostaisi tietää, kuka muu lähtenyt on kisaan mukaan? (:

Kilpailuista puheen ollen: Wedding Emilia -blogi on (edelleen, hihi..) ehdolla Vuoden Hääblogiksi 2015 kahdessa kategoriassa (yksityiset ja vuoden tulokas). Mikäli lovetat blogiani, käyhän äänestämässä vaikka joka päivä (: Äänestysaikaa 1.2. saakka. Tästä pääset antamaan äänesi. PUS!

2 kommenttia:

  1. Juuri kirjoittelin hiusjutuista omassa blogissani ja aloin nyt harkita vakavasti kilpailuun osallistumista! Olisihan se aivan huippua saada jotain juuri itselle suunniteltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eikun osallitumaan vaan (: Mitään siinä ei ainakaan menetä, oikeastaan mielikuva tulevasta kampauksesta ja siihen liitettävästä hiuskorusta vain selkenee mielessä paremmin, tai ainakin mulle kävi niin.

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: