30 tammikuuta 2015

Täällä on päätetty uudistua.

Kyllä, päätös on tehty. Alkavan helmikuun ja piakkoin koittavan blogin 1-vuotissynttärien kunniaksi aioin tehdä kevättalvisen ulkoasusiivouksen, sanoa bye-bye tälle hempeälle puuteripinkille ja toivottaa tervetulleeksi jotain uutta. Wedding Emilian Facebook-sivuille iskin jo kansikuvaksi minusta ja Kullasta New Yorkissa Brooklyn Bridgellä otetun kuvan (oi se oli niin ihana paikka!). Sitä en vain ole vielä päättänyt, iskenkö kyseisen kuvan myös tänne. Mitä mieltä?


Mutta miksi ulkoasu muuttuu? No kun se ei enää ole yhtään tulevien häidemme näköinen.. Vuodessa näkemys omista juhlista, teemasta, väreistä ja yleisilmeestä voi muuttua yllättävän paljon. Alkuun haaveilin puuterisista vaaleanpunaisesta, harmaasta, helmiäisestä valkoisesta. Jos joku selailee Wedding Emilian Instagram-tilin ensimmäisiin kuviin, saattaa tämän alkuhuuman havaita selkeästi! Jossain välissä ajatuksiin kuitenkin hyppäsi, että meidän häistä ei tulekaan hempeät tai romanttiset. Romantiikaa on toki vihkipäivänä ilmassa varmasti, mutta se ei yllä esimerkiksi koristuksiin. Niissä näkyy graafisuus, leikkisyys, yllätyksellisyys, do-it-yourself ja tyylikkyys. Toivottavasti saan siis sitä meininkiä myös tänne blogin puolelle uuden ulkoasun muodossa. Teemavärimmekin pääsevät esittelyyn toivottavasti lähitulevaisuudessa.

Toivottavasti tuleva ulkoasumuutos ei karkoita teitä lukijoita pois. Sisältö täällä pyrkii kuitenkin pysymään samoilla linjoilla, mitä se on tähänkin mennessä ollut. Pikkuhiljaa ne omat häät alkavat näkyä täällä enemmän ja enemmän, jesh!

Eikun uutta odottamaan ja ihanaa viikonloppua kaikille (: Me mennään tänään hieman juhlimaan erääseen akateemiseen iltajuhlaan yliopistolle, joten juhlavissa tunnelmiin päättyy tammikuumme.

PUS!

PS. Viimeiset kaksi päivää aikaa äänestää Vuoden Hääblogia 2015! Voittajat jokaisesta kategoriasta julkistetaan Love Me Do -messuilla 14.2. Äänestä suosikkiasi täällä.

1 kommentti:

  1. Ihana kuva ja sopii vallan mainiosti blogisi kruunuksi :)
    Muutokset on kai väistämättömiä, kun kerran omat ajatukset ja ideat ovat erisuuntaiset.. odotan innolla uudistuksia!

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: