18 tammikuuta 2015

Blogibongaus: Modernly Wed - moderni hääblogi

Sunnuntaihuomenia kaikki! Vai onko nyt jo lähemmäs päivä? No joka tapauksessa, meitsi keikkuu edelleen pyjama päällä ja aamutohvelit jalassa. Nää aamut on parhaita! Herätin Kullan katetun aamiaispöydän ääreen hyvä tovi sen jälkeen kun olin itse herännyt yläkerran naapurista lähtöisin oleviin aamu-tv:n ääniin. Ehkä ilman noita ääniä olisin itsekin nukkunut hetken pidempään, mutta sainpahan heti aamusta aihetta surffailla netissä ja etsiä hääinspistä (: Siinä surffaillessani eksyin Modernly Wed -hääblogiin, ja koukkuun jäin!

Blogista löytyy hääjuttujen ja upeiden kuvien lisäksi myös lifestyle-puoli, jos sen tyylisistä blogeista on kiinnostunut. Mutta meikäläinen uppoutui tyystin sinne hääpuolelle! Ja päätinpä nyt nostaa esille muutaman postauksen teidänkin ihailtavaksi. Slurps, mitä yksityiskohtia!

Edit: Hei ja ennen kuin lähdette selailemaan, muistutan Sinua oman hääblogini tilanteesta, joka on aikas jännä: Wedding Emilia on ehdolla Vuoden Hääblogiksi 2015 Love Me Do:n äänestyksessä. Mikäli pidät blogiani Vuoden hääblogi -tittelin veroisena, käyhän täällä äänestämässä! (: Blogi löytyy kahdesta kategoriasta (yksityiset hääblogit ja vuoden tulokkaat), joten halutessasi voit äänestää molempia. Äänestysaikaa 1.2.2015 asti.

Ja nyt päästän Sinut näiden pariin:

Hempeää! Modernit, puuteripinkki-harmaat häät Long Beachilla

Kuva: Kaysha Weiner

Värikästä! Sinistä, oranssia ja violettia hääjuhlaa Edmontonissa

Kuva: Eternal Reflections

Tyylikästä! Mustaa, valkoista ja violettia New Jerseyssä

Kuva: Photomuse

Räväkkää! Oranssi-pinkit häät Austinissa Kuva: Eclectic Images

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: