29 tammikuuta 2015

Juhlat.fi (feat. Wedding Emilia)

Oletteko jo kuulleet Juhlat.fi -palvelusta? Juhlat.fi on ilmainen online-palvelu, joka tarjoaa erilaisia suunnittelumalleja sekä yksinkertaisen projentinhallintatyökalun pienien ja suurien juhlien järjestämisen tueksi.

juhlat.fi

Juhlat.fi syntyi juhla-alan yrittäjän Tea Lindbergin pitkäaikaisesta unelmasta "tuoda lisää iloa ihmisten elämään ja madaltaa kynnystä juhlan järjestämiseen."

Palvelusta tuli juhlanjärjestäjän lyömätön ideapankki ja helppo projektinhallinta samassa osoitteessa. Nyt kuka vain voisi toteuttaa helpommin minkä tahansa juhlan. Palvelun perimmäinen tarkoitus on tuoda enemmän iloa!

Palvelu pursuaa juhlaideoita, jotka on helppo toteuttaa seuraamalla erilasista tehtävistä ja vinkeistä koostuvaa aikajanaa. Tee itse tai osta palveluna - sinä päätät!

Näin helppoa ei juhlan järjestäminen ole aiemmin ollut! Palvelun käyttö on juhlan järjestäjälle maksutonta. Juhlapalvelujen tarjoajille Juhlat.fi on kustannustehokas palvelu asiakkaiden tavoittamiseksi laadukkaana kontaktina sekä uutena myyntikanavana.

Sivustolta löytyy myös blogi, jossa Juhlat.fi:n omat Juhlamestarit jakavat vinkkejä, huomioita ja näkökulmia juhlimisen maailmasta. Blogissa nostetaan viikoittain esille myös muiden hää- ja juhla-aiheisten blogien kirjoittajien mielenkiintoisia ja ajankohtaisia blogipostauksia. Tästä meikäläinen on erityisen innoissaan, sillä Wedding Emilian postaus Kaakaobaari talvihäihin valittiin tällä viikolla julkaistavaksi. Käyhän täällä katsomassa, miltä postaukseni uudessa verkkoympäristössä näyttää, ja tutustu samalla muihinkin Juhlat.fi -blogipostuksiin sekä ideapankkiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: