17 syyskuuta 2015

Näin meillä

Häiden osalta suurimmat linjat alkaa nyt olla kasassa. Ainoastaan musapuoli vielä hintsun verran auki, mutta eiköhän me Kullan kanssa sekin lähiviikkoina saada lukkoon lyötyä.

NÄIN MEILLÄ

Hääpäivä: 13.2.2016
Kirkko: Tampereen Vanha kirkko
Juhlapaikka: Tamperelaisen koulutalon juhlasali
Pitopalvelu: Tilisanssi
Kukat: Kukkakauppa Hohto
Vieraslista: Laadittu - kutsutaan n. 110 vierasta
Morsiamen hääpuku ja vihkisormus: Molemmat odottelee jo kaapissa <3

Koristeluiden ja juhlatilan suunnittelu ja toteuttaminen vaatii vielä kyllä pohdintaa. Onneksi ihanat kaasoni ovat tulossa ensi viikonloppuna kylään, ja saan heidät avukseni miettimään, miten koristeluiden kanssa edetään. Tällä hetkellä tiedän vain sen, että koristeluissa hyödynnetään hehkulamppuvalosarjoja, navy blue-valkoista raitaa ja liitutauluja (:

Seuraava konkreettinen askel meillä on hääkutsujen lähettäminen marraskuun alussa. Sain kutsujen suunnitteluun avukseni ihanan Janina Skönin (Minäite-sisustuskuvat, tsekkaa Facebookista). Hänet kutsuin inspiroitumaan salaiseen hääaiheiseen Pinterest-kansiooni, ja kävi ilmi, että meillä on hyvin samanlainen maku! Kutkuttaa päästä näkemään, millaiset kutsut Janina on saanut meille suunniteltua. Sitten kun kutsut on saatu käteen, alkaa raivoisa osoitteiden metsästys ja niiden raapustaminen kirjekuoriin.
Kun RSVPt kutsutuilta on saatu, on vuorossa juhlavieraiden plaseerauken suunnittelu. Mä jotenkin odotan sitä ihan innolla, vaikka se onkin varmasti ihan hirvee homma! :D Se onneksi helpottaa, ettei päätetä vieraiden istumapaikkoja tarkalleen - laitetaan ainoastaan pöydännumero, ja samassa pöydässä istuvat saavat itse juhlassa asettua pöytään haluamallaan tavalla. Mitäs mieltä olette tästä tavasta?

Lähiaikoina tulisi myös käväistä koululla katsomassa, miten vieraiden ja hääparin pöydät asetellaan ja mihin pitopöytä, soodabaari ja mahdollinen lahjapöytä tulee. Siinä samalla nappaan muutaman kuvan, jotta pääsen täälläkin näyttämään, miltä meidän juhlatila näyttää raakaversiona. Näitä kuvia lupasin myös meidän kuvaajalle.

Niin se homma etenee, jesjesjes! (:

Kuva 1

2 kommenttia:

  1. Musta toi istumjärjestysjuttu on aika kiva! Siin on varmistettu et pääsee joidenki tuttujen kanssa samaan pöytään ja vieraat voi ihan tykätäkin tollasesta pienestä valinnan vapaudesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! (: Ensin mietin, et tuleeko siitä ylimääräistä hämminkiä. Häissä usein on totuttu nätisti istua siihen, mihin on oma nimi laitettu. Mutta luotan siihen, että aikuiset ihmiset löytää kaikki sopivan paikan itselleen omin päinkin :D PLUS paikkojen valitseminen jo rikkoo vähän jäätä ja saa ihmiset ehkä juttelemaan jo keskenään, jos on toisilleen tuntemattomia samassa pöydässä (:

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: