31 toukokuuta 2015

Raitarakkautta

Sunnuntaita! (: Lupailin viimeksi pientä koontia siitä, mitä meidän häihin liittyvien varauksien suhteen on jo saatu aikaiseksi. Osasta oon postaillut, joten linkistä pääset vielä tsekkaamaan tarkemmin. Seuraavassa siis listaa, joskin melko lyhyttä sellaista:

Hääpäivä - 13.2.2016
Kirkko - Tampereen Vanha Kirkko
Juhlapaikka -  Tamperelaisen koulutalon juhlasali
Juhlaruoka - Tilisanssi
Häävalokuvaaja - Marko Laukkarinen Photography

Mutta sitten tähän postaukseen. Raidoista ja rakkaudestani niin en oo päässyt tässä kevään aikana yli enkä ympäri. Ne vainoaa mua kaikkialle, ja varsinkin kaasojeni kimput taitavat huutaa ylleen raitaa. Virallisesti asiaa ei ole vielä päätetty, mutta jo pitkään meillä on Kullan kanssa ollut pohdinnassa navy blue eli laivastonsininen yhtenä häiden teemaväreistä. Kun sen yhdistää raitaan ja kaasojen kimppuihin, on tuloksena jotain tällaista ihanaa:Tätä meille, kiitos! (: Onko vinkkiä, mistä lähden raitanauhaa metsästämään??

Kuvat 1 2 3 4 5

6 kommenttia:

 1. Minä lähtisin oikein kunnon askartelutarvikeliikkeistä etsimään raitanauhaa. Myös pienemmissä kangaskaupoissa on varmasti hyvät valikoimat ja voi tehdä oikeita löytöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin suuntaan siis, kiitos! (: Onneksi Tampereella on valikoimaa.

   Poista
 2. Mä löysin Tigerista ruutunauhaa, mut en kyl muista oliko raitanauhaa :D ihanan raikkaan fiiliksen tuo nauha kyllä tekee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan! (: ja sitä raitaa sais näkyä sit muutenkin juhlassa koristeluissa.

   Poista
 3. mä tilasin etsystä! Mulle tulee kans kimppuihin tuota raitanauhaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sekin hyvä vinkki! (: metsästän sieltä jos ei kangaskaupoista löydy.

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: