27 toukokuuta 2015

Väliaikapäivitys - elossa (ja vielä yhtenä kappaleena) ollaan! (:

Blogihiljaisuuteni ei millään johdu siitä, että häähuumailu olisi jotenkin lopahtanut. Päin vastoin, selailen Instagramia, hääblogeja ja lehtiä melkeinpä enemmän innoissani kuin aikaisemmin. Mielikuva omista häistä on muuttunut moneen otteeseen, mutta se itseä miellyttävin tyyli on vihdoin alkanut löytyä ja ajatukset fokusoitua. Se, etten tänne ole vähään aikaan saanut postailtua mitään johtuu lähinnä siitä, että yritän keräillä voimia lähestyvään synnytykseen (: Yhdeksän päivää laskettuun aikaan, eikä me enää millään maltettaisi odottaa!Jonkin verran ollaan Kullan kanssa kuitenkin yritetty Pähkinälle ilmoitella, ettei vielä tulisi. Meillä oli muutto viime lauantaina, ja niin se Rauma jäi taakse ja uusi elämä alkoi Pirkkalassa, Tampereen kainalossa. Rakastan näitä vanhoja tuttuja huudeja, mun vanha kotikunta! Onneksi ei-aikaisemmin-pirkkalalalainen Kultani kertoi, ettei hänestä tunnu siltä, että muutetaan hänelle ihan vieraaseen paikkaan, sillä täällä hänkin on ehtinyt kanssani pyöriä kun ollaan käyty vanhemmillani kylässä. Ja siis syy siihen, miksi Pähkinä saisi vielä pysytellä masussa, on tämä kaaos täällä uudessa Kodissa. Halutaan, että kaikki on ensin valmiina täällä, ettei tarvitse vastasyntyneen kanssa pomppia muuttolaatikoiden yli tai kasailla huonekaluja. Hyvältä täällä alkaa kuitenkin pikkuhiljaa näyttää! (: Ja hei! Nyt me asutaan kunnassa, jonka asukkaat on Suomen tyytyväisimpiä. Siltä kyllä tuntuukin!

Seuraavassa postauksessa päivitystä meidän häiden nykytilanteesta -  eli mitäs kaikkea meillä on jo ehditty saada häiden eteen aikaiseksi? PUS!

4 kommenttia:

 1. Jee kiva kuulla taas sun ääntä! Onneksi ei Pähkinä tullut muuton aikana, huh! Ja hei onko radikaalisti tullut muutoksia häihin?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei! (: Mulle annettiin oivallisesti työnjihtajan rooli ja ohjailin kantomiehiä ja -naisia kantamusten kanssa oikeisiin huoneisiin. Ei siinä ehtinyt ajatellakaan synnytystä kun oli niin ripeää toimintaa :D Häihin ei oo tullu mitään suurempia muutoksia mut tajusin, etten oo vielä tehnyt tänne mitään listaustakaan aiheesta, joten se tuloillaan (:

   Poista
 2. Oi, ihana Pirkkala! Se on mulle rakkain paikka maailmassa, vaikka olen jo pitkään asunut muualla. Jos muuten näet riemunkirjavan Fiatin kurvaavan kylillä, niin se on mun isä tai äiti. ;) Ja auton on maalanneet mun lapset serkkuineen. :D
  Nyt asutaan muuten listan mukaan viidenneksi tyytyväisimmässä kunnassa, joka sekin on jees. :)

  Tsemppiä viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää silmät auki liikenteessä! (: Kiva tietää, että olet täältä kotoisin myöskin. Ja Kiitos, nää on jänniä hetkiä! (:

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: