14 huhtikuuta 2015

Maistiaista: Juhlat Pähkinälle (ja vähän tulevalle äidillekin)

Pahoittelen jo hetken kestänyttä blogihiljaisuutta.. Ajatukset ovat muutaman kuukauden olleet tyystin gradussa ja sen loppuun saattamisessa, joten siksi en ole yhtään ehtinyt ajatella mitään häihin liittyvää (paitsi toki huikeaa lauantaina koittavaa hääbloggaajien meet & greetiä!) (; Gradun pitäisi tässä huhtikuun aikana olla kuosissa ja kansissa, joten toukokuun alusta pääsee jälleen keskittymään haaveiluun, ideointiin ja häähumuun! Toukokuuta odotan myös siksi, että silloin alkaa mammaloma. Oih. Näin se aika on mennyt. Enää alle 8vk Pähkinän laksettuun aikaan! <3

Viime lauantaina juhlimme vanhempieni kotona Pirkkalassa vauvajuhlia. Paikalla oli mulle todella rakkaita naisia, joiden kaikkien näkeminen ja yhteen kerääntyminen liikutti mua paljon. Hormooneillakin saattoi hieman olla osuutta siihen, että pieniä onnenkyyneleitä sai pyyhkiä poskilta. En vielä kuitenkaan tee sen suurempaa postausta näistä juhlista, sillä juhlien kuvamateriaali on pikkusiskoni kamerassa Pirkkalassa. Tässä kuitenkin pieni kuvamaistiainen siitä, miten sain mustavalkoraidallisen+väririkkaan visioni toteutettua. Ja ihanahan siitä tuli!


Raidalliset pöytätabletit hankin IKEA:sta, kukat lähikaupasta ja lehtivihreää kukkakaupasta. Oksat lähimetsästä. Servetit ovat Finlaysonin. Ethän kopioi kuvaa ilman lupaa, sinä ihana ihminen! (:

5 kommenttia:

 1. Awww! Kohta pähkis on jo täällä! Ja hei onneksi olkoon, toi on todella hyvä että sait gradun valmiiksi. Täydellinen ajoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! (: Vielä pientä hienosäätöjä, lisäyksiä ja korjauksia ja sit... VAPAUS KOITTAA! :D

   Poista
 2. Niin se aika vierii! Ja nuo raidat yhdistettynä värikkääseen kimppuun on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän äitikin ihastui yhdistelmään niin, että haluaa pikkusiskon rippijuhliin saman teeman (;

   Poista
 3. Näyttää ihanalta, raidoilla ja värikkäillä kukilla ei vaan voi mennä somistuksessa metsään :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: