21 huhtikuuta 2015

#hääblogimiitti2015 (osa 1)

Muutamassa blogissa onkin jo kerrottu meidän viimelauantaisesta hääbloggaajien tapaamisesta Turussa. Idea tapaamisen järjestämiseen lähti siitä, että halusin päästä tapaamaan muita bloggaajia. Suomalaisten hääbloggaajien joukko on esimerkiksi lifestylebloggaajiin verrattuna suhteellisen pieni, joten mikä sen parempaa, kuin saattaa samanhenkisiä häähömpöttäjiä yhteen (: Kyselin Ilma kuin morsian -blogin Emmiltä lähtisikö hän järjestämään tapaamista kanssani, ja Emmihän lähti innolla mukaan!
Parasta päivässä oli päästä näkemään Love Me Do:sta jo tuttuja bloggaajia sekä muutamia uusia tuttavuuksia. Mukana olivat tytöt seuraavien blogien takaa: Well tied knot, 'Cause all of me loves all of you, Tyttö sekä hän, Korinna, Always walk beside you, Ateljé Tuhkimotarina ja Häähullun haaveiluja. Osassa blogeista siis löytyy jo juttua lauantailta, joten sinne vain kurkkimaan ja lukemaan.
Mutta mitä mä kertoisin meidän päivästä? Ensinnäkin sen, että jännityksestäni huolimatta se onnistui hienosti! (: Aloitimme morsiusliike Fiancéella, jossa ammattitaitoiset Tiina ja Elina ohjeistivat meitä Sen Oikean Hääpuvun löytämisessä. Mulle hyvänä uutena vinkkinä tuli muun muassa se, että kun lyhennetään hääpukua oikeaan mittaan, tulee helman olla 1,5-2cm lattiasta ja hääkenkien kuuluu vilahtaa mekon alta kävellessä. Kun hääpukua lyhennetään, tulee silloin olla ne korkeimmat kengät jalassa, mitä hääpuvun kanssa aikoo käyttää. Matalammilla kengillä (esim. tanssiballerinoilla) helma saattaa sitten olla hieman pidempi. Omassa tapauksessa hääpuku tullaan lyhentämään ns. conssimittaan (; vinkvink. Suosittelen erittäin lämpimästi Fiancéen palveluita. Moni tapaamisessa olleista hääbloggaajista oli käynytkin jo paikalla aiemmin ja osa löytänyt unelmiensa mekon sieltä. Jes!
Maistellessamme MBakeryn leivoksia (jotka btw olivat taivaallisia!) saimme Always walk beside you:n Susannan sovittamaan muutamaa mekkoa ylleen. Elinan avustaessa Susannaa pukemaan mekkoa ylleen, esitteli Tiina muutamia malleja henkarissa ja kertoi mekosta, jonka väri oli mulle ihan uusi juttu: light gold eli vaalea kulta. Harmi, että mun kameralla ei saa otettuja maailman parhaita kuvia, mutta alla näkyvä mekko oli juuri vaalean kultainen - ja kuulemma aivan älyttömän upea esimerkiksi punatukkaisella morsiamella! (:
Ei ne uudet jutut sitten kuitenkaan siihen loppuneet. Saimme nimittäin tietää, että nykyään valmistetaan erillisiä yläosia hääpukuihin. Jos olet siis ostanut olkaimettoman mekon, johon kuitenkin haluaisit esimerkiksi pitsistä yläosaa, löytyy onneksi ratkaisu tähänkin ongelmaan. Yläosia on eri mallisia ja tyylisiä, ja niillä saa luotua yksinkertaiseenkin hääpukuun hieman twistiä. Pitsisiä ylöosia on muun muassa LILLY-merkillä. Kannattaa tiedustella Fiancéelta heidän valikoimaansa.
Mutta eihän se päivä vielä siinä ollut. Ohjelmamme jatkui nimittäin toisessa paikassa, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa, so I'll be back! (Ethän kopioi kuvia ilman lupaa, sinä ihana ihminen) Ainiin! Instagramissa hieman kuvia päivältä #hääblogimiitti2015 (:

Matka jatkuu - leivokset messiin!

1 kommentti:

Suuri kiitos kommentistasi (: