12 helmikuuta 2015

Kaikki korjaantuu teipillä!

Mulla on meneillään yksi pieni häihin liittyvä askarteluprojekti, johon olen jo aikaa sitten hankkinut kaikki tarvittavat välineet. Tänään yritin viedä projektia eteenpäin, mutta huomasin, etteivät hankkimani tarvikkeet ihan tule toimeen keskenään. Tarkotuksenani olisi saada liimattua kappale A kappaleeseen B, mutta ei mee niinkun siellä kuuluisassa Strömsössä. Hermo menee ennemmin, kun ei liima tartu mihinkään muualle ku sormiin..!

Mutta onneksi Bussikuskin morsiamella on täydellinen ratkaisu mun ongelmaan! (: Hylkään alkuperäisen kappale A:n ja hankin sen tilalle teippiä Teippitarhasta. Askarteluprojektin alkuperäinen visuaalinen ilmekin muuttuu hieman nyt, kun kävin kuolaamassa noita teippejä. Taidankin samalla tilata vähän isomman määrän, kun hyvän alennuksenkin nyt saa Bussikuskin morsiamen huipulla alekoodilla (: Voin sit vähän mallailla, mikä teipeistä soveltuu projektiini parhaiten.
Mut eikö ookin ärsyttävää, kun en yhtään kerro enempää mun projektista? Se onkin salaisuus vielä niin pitkään, kunnes kaikki on täysin valmista ja aika on paljastukselle otollinen. Kärsivällisyyttä siis! Sitä mäkin tarviin (: Askarteluprojektin paljastusta odotellessasi voit käydä tykkäämässä Wedding Emilian Facebook-sivusta. Siellä on helppo seurata postauksia ja muuta, mitä sinne keksinkin laittaa! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suuri kiitos kommentistasi (: