16 heinäkuuta 2014

Stop by - say hi!

Törmäsin Instagramissa mahtavaan ja erilaiseen ideaan: Stop by - Say hi!- tuoleihin. Suomensin nämä Pysähdy juttelemaan - tuoleiksi (:

(kuva)
Istuu hääpari sitten omassa pöydässään tai pitkässä pöydässä lähimmäisten kanssa, heidän edessään pöydän toisella puolella tai vierellä voisi olla pari tuolia vapaana kelle tahansa juhlavieraista tulla istumaan ja seurustelemaan hääparin kanssa. Mielestäni aivan ihana tapa vaihtaa kuulumisia vieraiden ja hääparin välillä! Hääpari saa itse ottaa rennosti ja nauttia illasta omassa pöydässään, ja vieraat laitetaan lähestymään heitä - ei toisin päin, niin kuin se usein menee.

Hääparin oma pöytä voisi sijaita myös lounge-tyyppisen sohvaryhmän yhteydessä, jolloin isompikin seurue pääsee samaan aikaan seurustelemaan hääparin kanssa. Tällöin sohvien eteen/sivuille kannattaa varata erillisiä matalia pöytiä, joille viraiden on helppo laskea juomiaan, eikä hääparin pöytä täyty vieraiden mukanaan tuomista juomalaseista tai tölkeistä. Ihan suoraan tämän kaltaisesta ratkaisusta en löytänyt esimerkkikuvaa, mutta tässä kauniita häälounge-esimerkkejä, joihin hääparin oman pöydän voisi vielä lisätä:

(kuva)
(kuva)
(kuva)

Isompi sohvaryhmä toki vaatii sellaisen juhlatilan, että se sinne mahtuu. Mutta mitäs mieltä olette tästä ideasta? Tulisiko hääparin edessä/vieressä oleville Pysähdy juttelemaan- tuoleille tungosta? Entäs jäisikö hääpari sohvaryhmän keskellä orvoiksi? Toisaaltahan se ei ollenkaan sinä päivänä haittaa, olla ihan vain kahdestaankin hetken (;

4 kommenttia:

 1. Tää on ihan hauska idea :) Voisihan tuota harkita, sillä tulemme istumaan häissämme sulhasen kanssa omassa pöydässämme ja mielellään siihen saisi tulla ystäviä ja sukulaisia jutustelemaan. Tuskin saamme yhtä hienoa sisustusta siihen järjestettyä kuin noissa sohvaryhmäkuvissa, mutta olisi se silti ihan harkitsemisen arvoinen idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups, ei taida meilläkään olla rahkeita ihan noin upeisiin asetelmiin, mutta ajatus siitä, että vierailla on mahdollisuus tulla hetkeksi juttelemaan meille saman pöydän ääreen, on jotenkin ihastuttava (:

   Poista
 2. Hauska idea! Enpä olekaan aiemmin tähän törmännyt. Mietintämyssyyn ehdottomasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli ihan uutena juttuna kun tuolla Instassa näin! (:

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: