21 heinäkuuta 2014

Kuumailmapalloilua

Joku teistä Wedding Emilian Instagram-tiliäkin seuraavista saattoi viimeviikolla bongata Pori Jazzeilla ottamani kuvan kuumailmapallosta keskellä taivaan sineä. Siitä mieleeni muistui pitkäaikainen unelmani eräästä hääpäivän yksityiskohdasta. Ihan hirveän pienestä ja huomaamattomasta yksityiskohdasta tässä ei kuitenkaan ole kyse, sillä unelmani liittyy kuumailmapalloon ja sillä lentämiseen kirkon pihasta vihkimisen jälkeen yläilmoihin aviomieheni kanssa. Suuruudenhulluutta, sanoi Kultani sekä muut läheisimpäni, jotka unelmastani kuulivat kihlajaisissamme. Lisäksi ihan törkeän kallista..(Ja nyt kun asiaa järjellä ajattelen, minkä kirkon pihasta edes mahtuu järjettömän iso pallo nousemaan?!) :D Noh, joka tapauksessa olen nyt luopunut ajatuksesta "kuumailmapallo hääautona" ja saanut tilalle vaihtoehtoisen idean. Ottaessani jatseilla kuvaa Instagramiin, ehdotti Kulta, että mitä jos koristelisimme heliumilla täytetyn ilmapallon kuumailmapallon näköiseksi ja se päästettäisiin heti kirkon pihassa lentoon. Lisäksi pallosta roikkuisi sukunimeni, jolle sanoisin samalla seremoniallisesti hyvästi. Ja minä niin tykästyin tähän ajatukseen, kiitos Kulta!

Tietysti meidän kuumailmapallomme olisi koristeltu häidemme teemaan sopivaksi, mutta näistä voisimme ottaa mallia.

(kuva)
(kuva)
(kuva)

Moni on jo ideaa hyödyntänytkin muun muassa juhlapöytien keskipisteenä, ohjeet yksinkertaisen kuumailmapallon tekemiseen löytyy täältä. Tässä myös video.


Tärkeää: Taivaalle päästettävän ilmapallon ja muidenkin materiaalien tulisi olla biohajoavia, jotteivat maahan pudotessaan roskaa luontoa niin pahasti. Onneksi ainakin täällä myydään "ekopalloja" (:

Josko sitä sitten oikean kuumailmapallon kyytiin pääsee jossain muussa vaiheessa elämää, jännityksellä jään odottamaan (:

2 kommenttia:

  1. Eikä!!! Nämä on ihan sairaan hienot! Jos Emilia teet näitä häihisi niin voit olla varma, että yritän tulla kuokkimaan ja piilotella yhtä hameen alla pois juhlista :D Näyttäis nimittäin hyvältä kirjahyllyn päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D senkus vaan Emmi! Ainoo vaan että näidä tehdään meidän häihin todennäköisesti vaan yksi ja sekin päästetään leijailemaan taivaalle. Koitas sieltä napata! (;

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: