28 heinäkuuta 2014

Mitä jos hääpäivänä sataa?

Kääntäkää se eduksenne!

Uusi viikko alkoi, ainakin meillä päin, ihanalla ja kesäisen raikkaalla sadekuurolla. Ensimmäistä kertaa elämässäni taidain aidosti olla onnellinen tästä aamusateesta! Normaalisti sade jotenkin aina pilaa päivän. Kävin parvekkeella hengittelemässä raikasta ilmaa ja annoin käsivarsien kastua, nyt on ihanan viileä olla.

Monien hääparien kauhuskenaarioon kuuluu huono keli. Ehkei vielä pilvinen päivä ole niin haitaksi, mutta jos sataa - se ei kuulu suunnitelmiin. Valitettavasti emme kuitenkaan säähän pysty vaikuttamaan. Ja sehän tässä onkin parasta: tulee keli mikä tahansa, voimme silti pysyä suunnitelmissamme ja nauttia hääpäivästämme täysin rinnoin! Sadesäällä tarvitaan vain hieman lisää luovuutta peliin (:

Jos tiedätte jo valmiiksi, että hääpäivänänne todennäköisesti tulee satamaan, ostakaa itsellenne (ja vaikka kaasoille ja bestmaneillekin) samanlaiset sateenvarjot. Myös kumpparit ovat hauskoja, pirteitä ja näyttävät ihanilta hääkuvissa. Miksei kutsuunkin voisi merkitä vieraitakin varautumaan sonstilla ja kumppareilla?

(kuva)
(kuva)

Ottakaa maaginen hääpotretti joko suoraan vesisateen alla märäksi kastuen (kuinka romanttista?) tai oman yhteisen varjonne alla salamyhkäisesti suudellen.

(kuva)
(kuva)
Sateisen sään voi yhdistää myös häiden teemaan. Sateenvarjoja, pisaroita...

(kuva)
(kuva)

Sateen ei pitäisi missään nimessä pilata hääpäivää. Sehän tuo onneakin. Tällaisina kuumina kesäviikkoina minä ainakin toivoisin, että meidän hääpäivämme osuisi juuri siihen päivään, kun sade hieman viilentää meitä ja luontoa. Ja tuo meidät yhteen saman sateenvarjon alle (:

(kuva)

2 kommenttia:

  1. Olen ollut häissä jossa on satanut vettä sekä häissä joissa on tullut puoli metriä lunta juhlan aikana. Tämä ei vaikuttanut mihinkään, vaan toi jopa oman kauniin tunnelmansa paikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäpä just (: Varmaan aika ihana tuo kunnon lumisade juhlan aikana. Kai ne oli siis sentään talvihäät? :D

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: