15 heinäkuuta 2014

Maalaishäät Kurun vanhassa Pappilassa

On se nyt tullut tämän kesän aikana kahdesti todistettua: häät ovat maailman parhaat juhlat! Rakkautta, romantiikkaa, tanssia, naurua, onnenkyyneleitä.. Hyvää ruokaa ja juomaa! Ja mikä tärkeintä: Kaksi onnellista, jotka saavat toisensa heille rakkaiden ihmisten ympäröimänä.

Heinäkuun 5:nä juhlittiin Kultani parhaan ystävän O:n ja hänen kauniin puolisonsa K:n häitä. Häistä puhuttiin nimellä OKhäät, mutta paljon enemmän kuin OK ne olivat. Kaunis ja upea päivä alusta loppuun asti! Minä sain kunnian laulaa hääparille heti papin aamenen jälkeen. Pakko myöntää, että suurin osa vihkiseremoniasta meni itseltäni ohi, sillä jännitys kutitteli sisuksissa. Olo oli kuitenkin mieletön, kun sain katsella onnellista hääparia heille laulaessani <3

OKhäät järjestettiin Kurussa vanhassa Pappilassa, jonka morsiamen vanhemmat nykyään omistavat. Miljöö oli täydellinen maalaishäille, vanhat 1700- ja 1800-lukujen rakennukset antoivat mahtavat puitteet juhlaan. Ulos oli pystytetty vielä isolla teltalla katettu tanssilattia, joten lämmintä kesäpäivää vietettiin myös ulkona. Tätä upeaa paikkaa tullaan ilmeisesti tulevaisuudessa vuokraamaan hää- ja juhlakäyttöön, joten pistäkääs pirkanmaalaiset korvan taakse! (:

Tunnelmia ja yksityiskohtia häistä tarjoilee valokuvaaja Mikko Ovaska.


Onnea vielä ihastuttavat O ja K! <3

6 kommenttia:

 1. On kyllä aivan upea paikka ja onnellisen näköinen aviopari! Ja hauska yhteensattuma, sillä minun ja sulhon nimikirjaimista tulee myös OK :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sattuipa sopivasti! (: Teilläkin siis OKhäät (; Paikka on tosiaan niin upea, että jos meillä olisi kesähäät, ne juhlittaisiin melko varmasti tuolla.

   Poista
 2. Siis aivan mielettömän kaunis paikka, monia paikkoja kesän aikana katsastanut hääkakkukuljetuksien merkeissä, mutta tämä paikka oli aivan taivaallisen kaunis <3. Suosittelen kyllä todellakin hääpaikaksi, mikäli on saatavilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli kyllä näissä häissä panostettu kaikkeen (: Jopa morsiussviitti (erillinen pieni mökkirakennus pihapiirin reunalla) oli ihana, harmi kun siitä ei ole kuvaa..

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: