17 kesäkuuta 2015

Geometriaa pöytään!

Enpä kauaa malttanu olla postaamatta (: Käytiin pari päivää sitten Kullan ja Pähkinän kanssa Ikeassa hankkimassa kotiin muutamia säilytyslaatikoita ja -koreja. Siinä valaisinosaston kohdalla silmiin osui jotain ihan mahtavaa: pahviset ja geometriset JOXTORP-lampunvarjostimet!
Niin miten nää liittyy häihin? No, kuka muistaa Timanttimania-postauksen, jossa aikoinaan hekumoin timanteilla? Yksi varjostimista on timantin muotoinen ja kaksi muuten vain geometrisia, hienoja kuitenkin - ja aika isoja. Ja edullisiakin (1,99€-4,99€)! (: Joten mietin, että varjostimia voisi hyödyntää pöytäkoristeluissa jos ne spraymaalaisi teemaan sopivalla värillä ja muutenkin hieman tuunaisi. Geometrisyys ei olisi muutenkaan yhtään hullumpi teema. Aiheesta kiinnostuneiden kannattaa lukaista Makea Hääblogin postaus Häägeometriaa, siitä itsekin innostuin.

En yhtään tiedä, kuinka näppärästi osaisin näitä varjostimia koristeeksi tuunata. Tai saanko niistä haluamani kaltaista lopputulosta. Onneksi kappalehinta ei ole kovin paha, joten taidan käydä hankkimassa pari timantin muotoista ja katsotaan, mitä saan aikaiseksi. Peukut pystyyn! :D Jos ei tuu hää-hyvää niin kodin sisustukseen ihan lampunvarjostimeksi kelpaa nämä myös.

Kaikki kuvat IKEA

Huisia viikon jatkoa ja jussia kaikki!

3 kommenttia:

  1. NO WAY!!! Niin muistan ja ihan mahtava löytö! Mä niin nään tän toteutumassa!! Ja hyvää jussia!

    VastaaPoista
  2. Hei! Olen juuri menossa naimisiin ja yhteiseen kotiimme himoitsisin Joxtorp varjostinta, sitä alkuperäistä sinistä. Tavarataloista ovat loppuneet, onko ne kaikki sinulla, tai edes yksi, jonka voisin ostaa? Ystävällisin terveisin :)

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: