29 lokakuuta 2014

Save the Date-messut: Näitä odotan

Pian alkaa lähtölaskenta! Ensi viikonloppuna suuntaan kaasojeni kanssa kohti Helsingin Kaapelitehdasta ja Save the Date hyvän mielen häämessuja. Keitä muita tulossa? (: Kokosin muutaman itseäni kiinnostavan näytteilleasettajan ja ohjelmanumeron, jotka haluan ehdottomasti käydä messuilla tsekkaamassa. Kohteita ei ole esitetty tärkeysjärjestyksessä.

BLACK PEARL PHOTOBOOTH
- koska jokaiset häät tarvitsevat yhden vetonaulan

Tutustu lisää täällä
Black Pearl esittelee upeaa vintage-tyylistä kuvauskoppia, jossa pääsee ikuistamaan juhlavieraiden hilpeät tunnelmat. Pääseeköhän tätä kokeilemaan messuilla?

PATISSERIE & CHOCOLATERIE MAYRA
- sillä katsoin juuri Pienen suklaapuodin

Tutustu lisää täällä
Mayra vannoo kotimaisuuden ja käsityön nimeen ja tarjoaa suolaista ja makeaa moneen makuun. Taitaa Kulta saada täältä jotain tuliaisiksi (:

AKU KORHONEN VIDEOGRAPHY
- miksi tyytyä vain valokuvaukseen?

Tutustu lisää täällä
 Messuilla tai Facebookissa pääsee osallistumaan kilpailuun, jonka palkintona Atelje Susanna Remanderin 1000€ arvoinen lahjakortti mittatilaushääpukuun sekä 800€ arvoinen lahjakortti AKV-häävideokuvaukseen. Häämekko multa jo löytyy (<3) mutta häävideon voittaminen ei tekis huonoa (;

TUUNI
- koska virkkaus on kivaa ja pitsi kaunista

Tutustu lisää täällä
Tuunin slogan "Ullakon aarteiden uusi elämä" viehättää, sillä arvostan kierrätystä ja uusiokäyttöä. Tuolta varmasti löytyy jokin kaunis asuste morsiamelle hääpäiväksi ja jatkokäyttöön.

HÄÄKIRPPIS Merikaapelihallin toisessa kerroksessa - toiselle tarpeettomaksi jäänyt on toiselle unelmien aarre.

MORSIAMEN VIHREÄMMÄT VALINNAT - kierrätysmuotibloggaaja tarjoaa vinkkejä esiintymislavalla.

HYVÄNTEKEVÄISYYSHUUTOKAUPPA - nyt huutamaan häätuotteita hyvän asian puolesta Jotain käytettyä osastolle, tuotto lahjoitetaan Naisten Pankille.2 kommenttia:

  1. Minä odotan näitä myös! Vähän harmi, että nuo on just isänpäiväviikonlopulle laitettu, mutta pakkohan ne on käydä tsekkaamassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä sit isällekin tuliaiseksi jotain vaikka tuolta Mayralta (:

      Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: