08 helmikuuta 2016

Hääviikko käynnissä - poimintoja Instasta

Wedding Emilian Instagramissa aktiivisuus on noussut kohisten sitä mukaa, mitä lähemmäs häitä mennään. Tänään käynnistyi meidän hääviikko ja sen kunniaksi kokoan pikaisen kuvakollaasin juurikin tuolta instasta.


Kulta kävi tekemässä reissun Etelä-Helsinkiin a.k.a. Viinarantaan ja nouti muun muassa meidän hääskumpat! Jäillä tai ilman - tää sopii talvihäihin hienosti.


Liitutauluprojekti on edennyt siihen pisteeseen, että pääsen vihdoin kirjoittelemaan niihin liitutaulutussilla. Juhlapaikalle on tulossa kaksi isoa liitutaulua, joista toinen toimii pöytäkarttana ja toinen menu-kylttinä. Lisäksi liitutauluja on ripoteltu soodabaariin ja pöytiin pöytänumeroille.Löydettiin Juhlahumun verkkokaupasta ihania yksityiskohtia meille. Raidalliset paperipussit pääsivät riisien kaveriksi, kirjainbannereita näkyy juhlapaikalla eri yhteyksissä ja hääauton takaikkunassa. Mitähän muuta kivaa sieltä löytyi? Siitä myöhemmin (:


Eilen reenattiin valssia.


Ja keksittiin meille oma HÄÄshtäg! Mitä tää viikko tuokaan vielä tullessaan. Hyvällä mallilla kaikki. Lauantaita odotellessa!

PUS!

1 kommentti:

  1. Ihanaa hääviikkoa! :) Ihanaa, että vieraatkin voivat olla teidän "odotustärinöissä" kuvien kautta mukana.

    VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: