08 joulukuuta 2015

Ehdolla Vuoden Hääblogiksi 2016

Eilen aamulla kävin kurkkaamassa sähköpostiin ja yllätyin, sillä Love Me Do-häätapahtuman äiti Nonna Sjöberg oli lähettänyt ihanaa postia. Vuoden Hääblogi-ehdokkaat oli itsenäisyyspäivän aikana julkaistu, ja Wedding Emilia  komeili siellä joukossa! Paremmin ei olis voinut päivä alkaa, ja kiitos siitä kuuluu teille blogiani ehdottaneille.
Tänä vuonna blogini kilpailee Yksityisten blogien kategoriassa. Sieltä löytyy monia tuttuja, mutta myös uusia ihania blogeja. Onnea kanssakilpailijoille! <3 Yksityisen kategorian lisäksi kilpaillaan myös Kaupallisten blogien ja Vuoden tulokkaan kategorioissa. Omaa suosikkiasi jokaisessa kategoriassa voit käydä PÄIVITTÄIN (yksi ääni/IP-osoite/vrk) äänestämässä Love Me Do:n sivuilla. Voittajat julistetaan LMD-häätapahtumassa 23.1 Helsingin Kaapelitehtaalla. Sinne on muuten ilmainen sisäänpääsy! (:Oli pakko palata lukemaan postaukseni liittyen LMD 2015, jolloin blogini oli ehdolla Vuoden tulokkaissa ja Yksityisessa kategoriassa. Fiiliksiä sieltä löytyy tästä (ehdokkuus), tästä (finaalissa!!) ja tästä (itse tapahtumasta).

Ihan mahtavaa, että LMD-tiimi on pistänyt pystyyn Vuoden Hääblogi-kilpailun. Sen perimmäinen tarkoitus ei kuitenkaan ole arvottaa hääblogeja vaan nostaa niitä häitään järjestävien ja blogeja lukevien tietoisuuteen. Arvostan!

1 kommentti:

Suuri kiitos kommentistasi (: