22 heinäkuuta 2015

LED there be light!

Meidän juhlapaikalla kynttilöiden polttaminen ei onnistu, joten oli keksittävä jotain muuta. Oikeastaan ihan hyvä juttu, sillä tietääkseni kynttilöistä vapautuu myrkyllisiä yhdisteitä, niille pitää kehitellä turvallisia alusastioita ja loppuun palaessaan tarvitsee olla sytyttelemässä uusia. Vaihtoehtoinen ratkaisu tunnelmallisen valaistuksen luomiseen kuitenkin löytyi, ja se miellyttää mun silmää paaaljon enemmän, kuin kynttilät. Juhlamme saavat valaistusta hehkulampputyylisillä LED koristevalosarjoilla, joissa on ihana pehmeä valo.Paulan Juhlapalvelulla on näitä melkein kymmenenmetrisiä valosarjoja 20kpl vuokralle, ja onneksemme meidän hääpäivälle kaikki on vielä vapaana! Juhlatilaan pääsee siis huoletta ripottelemaan valosarjaa sinne tänne, ja muutama visio mulla jo onkin. Kattoon niitä ei kuitenkaan tule perinteisellä tavalla roikkumaan, sillä tila on niin korkea, ettei niitä sinne mitenkään oikein saisi. Katsotaan, mitä saadaan aikaiseksi! (: Hehkulamppuvalot sopii meidän talvihäihin just eikä melkein, mutta ihania nämä olisi myös kesä- ja syyshäissä kun ilta alkaa hämärtyä. Paulan Juhlapalvelu vuokraa lamppusarjaa edulliseen 8€ kappalehintaan, ja lamput pääset vuokraamaan suoraan tästä.

Kuva: Paulan Juhlapalvelu

3 kommenttia:

 1. Mä olin ajatellu vuokrata näitä samoja lamppuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! (: Kun helposti saa eikä tarvii lähtee metsästään mistään kaupoista ja miettiin jälkeenpäin, että mitä niille tekee :D

   Poista
 2. Kynttilät ovat kyllä vähän hankalia ja jopa vaarallisia - etenkin niissä suosituissa pilttipurkeissa, jotka voivat räjähtää. Elävä tuli on toki kaunis, mutta näistäkin tulee varmasti ihanat! :)

  VastaaPoista

Suuri kiitos kommentistasi (: