03 huhtikuuta 2014

Graffiti lovin'

Jetlag on nyt mieltei selätetty ja onpa ihana palata blogin ääreen jälleen! (: Lentomme New Yorkista Suomeen saapui tiistaiaamuna, ja palautuminen koti-, opiskelu- ja normielämään on tapahtunut pienoisessa väsymyksessä. Reissuväsystä huolimatta meidän matka oli aivan huikea! NYC on TODELLA iso paikka, jossa on paljonpaljonpaljon nähtävää ja koettavaa, ja vaikka kuinka 10 päivän ajan kiertelimme Manhattania ja Brooklyniä, jäi silti vielä paljon seuraavallekin kerralle. Ei siis ehdottomasti ollut viimeinen kerta, kun kaupungissa käymme (: Se, mihin matkalla ihastuin, oli Brooklynin ja varsinkin Williamsburgin alue, jossa vuokra-asuntommekin sijaitsi. Hipsteri-alueeksikin kutsuttu Williamsburg oli kaunista, urbaania aluetta, jossa katutaide sallitaan ja sitä kunnioitetaan. Erityisesti tiiliseiniin maalatut isot taideteokset ja graffitit (ei mitään suttutöherryksiä, niinkuin Suomessa) herättivät mielenkiintoni ja ihastuttivat. Voisin hyvin kuvitella liittäväni brooklynimäisen katutaiteen (graffitit, street artin ja tiiliseinän) häihimme. Jonkinlaista graffititeemaa voisi käyttää STD-korteissa, kutsuissa, ohjelmalehdissä. Alla omakuvani sekä muutamia poimintoja inspiraationlähteeksi.


Lähellä kämppäämme Brooklynissä oli ihana ja lapsenmielinen wall art-maalaus, johon ihastuin!

Samaa värimaailmaa näiden morsiamien backdroppina. (kuva)

Miksei graffitilla voisi kosiakin? (kuva)

Ihana tausta, värit ja tunnelma <3 (kuva)

This love lasts forever. (kuva)

Mitä pidätte graffititaiteesta ja sen yhdistämisestä häihin? Onko ihan hullu ajatus? (:

4 kommenttia:

 1. Hei, haluaisin kutsua sinut blogimorsianten polttaritanssitunnille tulevana lauantaina. :) Lisää infoa löydät täältä: http://whiteandknight.com/kutsu-blogimorsianten-polttaritunti-himo-clubilla-la-12-4/ ja tietysti kysymällä. :) Pahoittelut että saat kutsun vasta nyt, mutta en ollut aikaisemmin törmännyt blogiisi. :) Ihanaa hääsuunnitteluaikaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kutsusta, hauska idea! (: Nyt jää ensi kertaan muiden kiireiden vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Uijui, makeita graffiteja! Itse oon haaveillu potrettikuvien taustalle värikkäitä graffiteja. Saas nähdä löytyykö kirkon/ juhlapaikan lähettyviltä sellaisia. Ihana ois päästä Nykiin! Kade oon teidän reissulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykiin kannattaa ehdottomasti lähteä, niin hieno mesta se on <3 Jos ei kirkon tai juhlapaikan läheltä löydy valmiiksi graffitiseinää, sellaisen (ehkä pienemmässä mittakaavassa tosin) voisi itsekin tehdä (: Vaneria vaan ja siihen huiskimaan omia kuvioita ja teemaa!

   Poista

Suuri kiitos kommentistasi (: