23 huhtikuuta 2015

#hääblogimiitti2015 (osa 2)

Aikaisemmassa hääbloggaajien miitistä kertovassa postauksessa jäätiin jänniin hetkiin. Fiancéelta suuntasimme siis Butik Lilianille, jossa putiikin omistaja Riikka antoi meille mahdollisuuden päästä tutustumaan mitä erikoisimpiin vintageluomuksiin. Meidät otettiin lämpimästi vastaan mansikoiden ja kuplivan kera. Lilianissa oli niin paljon kaikkea, että harmitti, ettei ollut koko päivää aikaa koluta koko valikoimaa läpi! Kannattaa siis ehdottomasti käydä tutustumassa Butik Lilianiin, sen ihaniin tuotteisiin ja Riikkaan.




Lilianissa tapasimme myös raumalaisesta kultasepänverstas CaiSannista ja Pitsiä & minttua -hääblogista tutun Kaisan, joka oli tuonut verstaaltaan mukanaan kauniita sormuksia ja kakkukoristeita. Niin upeita, että henki salpaantui. Kaisa kertoi sormuksien valmistuksesta, materiaaleista ja hinnoista. Mieleeni jäi, että mittatilaustyönä tehty sormus voi hinnaltaan pyöriä samoissa luokissa, kuin valmis kultasepänliikkeestä ostettava sormus, joten ei kannata jättää tätä vaihtoehtoa huomioimatta! (: CaiSannilta hankittuihin sormuksiin kuuluu vuosittainen huolto, jossa tarkistetaan, että kivet ovat pysyneet paikoillaan ja kiillottaminenkin hoituu siinä samalla. Ja ne kakkukoristeet olivat juuri niin ihania, kuin olin kuvitellutkin - nyt kun niitä vihdoin livenä pääsi näkemään. Kulta, meille sellainen, jooooohan??




Myös käsintehtyihin Aino-hiuskoruihin pääsimme käsiksi putiikilla. Mun silmään osui heti ihana ja hempeä kukkapanta, jota oli pakko päästä sovittamaan omaan päähän. Hiuskoruja valmistava Satu esitteli upeita luomuksiaan ja kertoi hankkivansa materiaaleja koruihin ympäri maailmaa. Omien sanojensa mukaan häneltä onnistuu luoda hiuskoru kuin hiuskoru, joten suosittelen hiuskoruasioissa ottamaan Satuun yhteyttä (: Hän ei pelkää haasteita! Butik Lilianin valikoimassa on Satun tekemiä hiuskoruja, joten ostosaikeissa olevat suunnatkaa sinne.




Aika Butik Lilianissa riensi ja kiiruhdimme seuraavaksi Radisson Marina Palacelle, jonka Kirjasto-kabinettiin Juhlahumun Anu ja Hannele sekä Juhlahuuman Jenni olivat luoneet meille kauniin kattauksen ja säihkyvän karkkibuffetin Urjalan makeistukun herkuilla. VAU! Saimme pienen esitelmän hääkauden trendeistä ja kaiken lisäksi suut makeaksi. Tällä hetkellä muun muassa boho-häät ovat in! Pastellit pitävät väreissä pintansa, mutta viininpunainen on tulossa takaisin, tosin uudella nimellä, jota en nyt kuollaksenikaan enää muista.. Tässä vaiheessa iltaa oli pakko saada myös jotain suolaista murua rinnan alle, joten tilattiin herkkuruoat pöytään. Ilta jatkui mukavasti rupatellen häihin ja muihin liittyvistä asioista. Ihan huippua porukkaa ja ihan huippu päivä! (:




Kiitos JOKAISELLE päivässä mukana olleelle. Olette aivan ihastuttavia ihmisiä <3 Näin hyvän kokemuksen jälkeen taitaa uusi hääblogimiitti järjestyä vielä tuonnempana! Ja erityiskiitos vielä hää- ja juhlapalvelu Sarandian Sarille, joka lahjoitti meille jokaiselle ihanat Tahdon-printit. Niin kaunis, etten malta odottaa sen kehystämistä ja kodissa paraatipaikalle asettamista!


Ai vitsi oli falafelit ja kasvistabouleh hyvää! Ja alkoholiton olut passeli kaveri juomaksi (:

Ethän kopioi kuvia ilman lupaa sinä ihana ihminen! (:

21 huhtikuuta 2015

#hääblogimiitti2015 (osa 1)

Muutamassa blogissa onkin jo kerrottu meidän viimelauantaisesta hääbloggaajien tapaamisesta Turussa. Idea tapaamisen järjestämiseen lähti siitä, että halusin päästä tapaamaan muita bloggaajia. Suomalaisten hääbloggaajien joukko on esimerkiksi lifestylebloggaajiin verrattuna suhteellisen pieni, joten mikä sen parempaa, kuin saattaa samanhenkisiä häähömpöttäjiä yhteen (: Kyselin Ilma kuin morsian -blogin Emmiltä lähtisikö hän järjestämään tapaamista kanssani, ja Emmihän lähti innolla mukaan!




Parasta päivässä oli päästä näkemään Love Me Do:sta jo tuttuja bloggaajia sekä muutamia uusia tuttavuuksia. Mukana olivat tytöt seuraavien blogien takaa: Well tied knot, 'Cause all of me loves all of you, Tyttö sekä hän, Korinna, Always walk beside you, Ateljé Tuhkimotarina ja Häähullun haaveiluja. Osassa blogeista siis löytyy jo juttua lauantailta, joten sinne vain kurkkimaan ja lukemaan.




Mutta mitä mä kertoisin meidän päivästä? Ensinnäkin sen, että jännityksestäni huolimatta se onnistui hienosti! (: Aloitimme morsiusliike Fiancéella, jossa ammattitaitoiset Tiina ja Elina ohjeistivat meitä Sen Oikean Hääpuvun löytämisessä. Mulle hyvänä uutena vinkkinä tuli muun muassa se, että kun lyhennetään hääpukua oikeaan mittaan, tulee helman olla 1,5-2cm lattiasta ja hääkenkien kuuluu vilahtaa mekon alta kävellessä. Kun hääpukua lyhennetään, tulee silloin olla ne korkeimmat kengät jalassa, mitä hääpuvun kanssa aikoo käyttää. Matalammilla kengillä (esim. tanssiballerinoilla) helma saattaa sitten olla hieman pidempi. Omassa tapauksessa hääpuku tullaan lyhentämään ns. conssimittaan (; vinkvink. Suosittelen erittäin lämpimästi Fiancéen palveluita. Moni tapaamisessa olleista hääbloggaajista oli käynytkin jo paikalla aiemmin ja osa löytänyt unelmiensa mekon sieltä. Jes!




Maistellessamme MBakeryn leivoksia (jotka btw olivat taivaallisia!) saimme Always walk beside you:n Susannan sovittamaan muutamaa mekkoa ylleen. Elinan avustaessa Susannaa pukemaan mekkoa ylleen, esitteli Tiina muutamia malleja henkarissa ja kertoi mekosta, jonka väri oli mulle ihan uusi juttu: light gold eli vaalea kulta. Harmi, että mun kameralla ei saa otettuja maailman parhaita kuvia, mutta alla näkyvä mekko oli juuri vaalean kultainen - ja kuulemma aivan älyttömän upea esimerkiksi punatukkaisella morsiamella! (:




Ei ne uudet jutut sitten kuitenkaan siihen loppuneet. Saimme nimittäin tietää, että nykyään valmistetaan erillisiä yläosia hääpukuihin. Jos olet siis ostanut olkaimettoman mekon, johon kuitenkin haluaisit esimerkiksi pitsistä yläosaa, löytyy onneksi ratkaisu tähänkin ongelmaan. Yläosia on eri mallisia ja tyylisiä, ja niillä saa luotua yksinkertaiseenkin hääpukuun hieman twistiä. Pitsisiä ylöosia on muun muassa LILLY-merkillä. Kannattaa tiedustella Fiancéelta heidän valikoimaansa.




Mutta eihän se päivä vielä siinä ollut. Ohjelmamme jatkui nimittäin toisessa paikassa, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa, so I'll be back! (Ethän kopioi kuvia ilman lupaa, sinä ihana ihminen) Ainiin! Instagramissa hieman kuvia päivältä #hääblogimiitti2015 (:

Matka jatkuu - leivokset messiin!

17 huhtikuuta 2015

Tulppaani-innostus

Kiitos ihana Häähullu Milou, sait mut postauksellasi tyystin tulppaanien (ja valkoisten sellaisten) pauloihin :D Heti postauksen luettuani lähdin kartoittamaan, miltä tulppaanit näyttäisi hääkimpussa ja pakko todeta, että ihan pirun hyvältä! Jos mun kimppukukaksi valikoituu tulppaani, haluan ehdottomasti jotain tämänsuuntaista:




Tai sitten yhdistäisin kimppuun tulppaanien kaveriksi jotain muutakin, esimerkiksi lemppariani harsokukkaa:




Kuvat 1 2 3 4

14 huhtikuuta 2015

Maistiaista: Juhlat Pähkinälle (ja vähän tulevalle äidillekin)

Pahoittelen jo hetken kestänyttä blogihiljaisuutta.. Ajatukset ovat muutaman kuukauden olleet tyystin gradussa ja sen loppuun saattamisessa, joten siksi en ole yhtään ehtinyt ajatella mitään häihin liittyvää (paitsi toki huikeaa lauantaina koittavaa hääbloggaajien meet & greetiä!) (; Gradun pitäisi tässä huhtikuun aikana olla kuosissa ja kansissa, joten toukokuun alusta pääsee jälleen keskittymään haaveiluun, ideointiin ja häähumuun! Toukokuuta odotan myös siksi, että silloin alkaa mammaloma. Oih. Näin se aika on mennyt. Enää alle 8vk Pähkinän laksettuun aikaan! <3

Viime lauantaina juhlimme vanhempieni kotona Pirkkalassa vauvajuhlia. Paikalla oli mulle todella rakkaita naisia, joiden kaikkien näkeminen ja yhteen kerääntyminen liikutti mua paljon. Hormooneillakin saattoi hieman olla osuutta siihen, että pieniä onnenkyyneleitä sai pyyhkiä poskilta. En vielä kuitenkaan tee sen suurempaa postausta näistä juhlista, sillä juhlien kuvamateriaali on pikkusiskoni kamerassa Pirkkalassa. Tässä kuitenkin pieni kuvamaistiainen siitä, miten sain mustavalkoraidallisen+väririkkaan visioni toteutettua. Ja ihanahan siitä tuli!


Raidalliset pöytätabletit hankin IKEA:sta, kukat lähikaupasta ja lehtivihreää kukkakaupasta. Oksat lähimetsästä. Servetit ovat Finlaysonin. Ethän kopioi kuvaa ilman lupaa, sinä ihana ihminen! (:

09 huhtikuuta 2015

Hääbloggaajien miittiin ilmoittautuneet HUOM! (:

Pikainen viesti teille, jotka olette ilmoittautuneet hääbloggaajien tapaamiseen Turussa 18.4! Olen lähettänyt sähköpostia ja lisää infoa päivästä, joten käykäähän nopeasti kurkkimassa ja vastaamassa sieltä mahdollisesti löytyviin kysymyksiin (:

Jännityksellä ja innolla odotan jo tapaamistamme ja ihanaa päivää yhdessä.

Pienenä etukäteismaistiaisena voin mainita, että päivän aikana tulette kohtaamaan jotain Suomen parasta. Vaan mitä? Se selviää reilun viikon päästä.



 Kuva 1

04 huhtikuuta 2015

Ostosvinkki huhtikuulle: Lasipurkkeja herkkubuffetiin!

Selailin Stockmannin lehtistä huhtikuun kanta-asiakaseduista ja silmiini osui ehkäpä joitakin kesän morsiamia ja sulhoja kiinnostava tarjous: lasiset ja kannelliset Villa Stockmannin karkkipurkit -20%! Lehtisen sivulta 49 löytyy kuva neljästä eri kokoisesta ja mallisesta purnukasta, ja mielestäni niistä saisi karkki- tai herkkubuffetpöytään loihdittua upean kokonaisuuden. Lisäksi samalla sivulla mainostetaan kauniita teräksen ja kuparin värisiä valokuvakehyksiä, joihin myöskin rakastuin. Yhdistäisin karkkibuffettiin jomman kumman värisiä kehyksiä, joihin laittaisin esimerkiksi ilmeliä kuvia ja kertomuksia meistä (;

Siispä eikun heti verkkokauppaan tai pääsiäispyhien jälkeen Stokkalle näiden perään:



Tämän vinkin myötä makoisaa pääsiäistä kaikille! (: